26 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat ödülleri

Ceylan İnşaat ödülleri

Ceylan İnşaat, Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülüne layık görüldü. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etti. Şirket için 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verilmişti. Bu süre 2 ay daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 8 Ocak'ta görülecek...

2023 Yapı Ekipmanları Turizm Metal Lojistik Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2023 Yapı Ekipmanları Turizm Metal Lojistik Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Polat tarafından kuruldu.

Kepyas İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kepyas İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Yaşar tarafından kuruldu. 

Arkan Almashaer Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkan Almashaer Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alnasan tarafından kuruldu. 

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Zer Altın Palmiye Ödülleri'nin kazananları!

Altın Palmiye Ödülleri, Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda bu yıl 5'nci kez düzenlendi. Her IP’den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

Ceylan İnşaat ödülleri Haberi

Ceylan İnşaat ödülleri

Ceylan İnşaat, Datça’da bu yıl ilki gerçekleştirilen Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülünü aldı. 

Başarılarını bir kez daha tescilledikleri için duyduğu mutluluğu dile getiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Ceylan, “Yaptığımız işin takdir edilmesi çok güzel. Her zaman söylediğim gibi hedefimiz kaliteden asla ödün vermeden bu iş süreçlerimizi yönetmek. Ceylan İnşaat Ailesi olarak, çok büyük bir ekibiz ve el ele vererek daha güzel işlere birlikte imza atacağız” şeklinde konuştu.

 ‘Yılın Kurumsal Markası’  ödülü, Türkiye’nin en önemli televizyon ve film yıldızlarından Burcu Kıratlı tarafından Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan’a takdim...