25 / 04 / 2024

Ceylan villa satılığı

Ceylan villa satılığı

Şarkıcı Ceylan 2017'da Bodrum Yalıkavak'ta satın aldığı lüks villasını satılığa çıkardı. Ünlü türkücü villası için 7 milyon TL istiyor.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Koronavirüs satılık adalara talebi artırdı!

Muğla Bodrum'da Mavi Bayraklı Koyu’ndaki bir yarım adanın 27 bin metrekarelik alanı 125 milyon TL'ye satılıyor. Adada, 27 bin metrekarelik açık alan ve 650 metrekarelik kapalı alan bulunuyor. 3 katlı lüks bir villa ve 150 metrekarelik müştemilat ve iskele de satışa dahil...

Kemerköy Evleri'nden 21 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Eyüpsultan Göktürk Mahallesi'nde bulunan 2 bahçeli kargir villa satışa çıktı. İhalenin bedeli 21 milyon TL olarak belirlendi.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Buca'da 'İmar barışı' fırsatçıları ormanlık araziyi satılığa çıkardı!

İzmir'in Buca Kırıklar’da 50 dönümlük arazi üzerine kurulmuş, içerisinde villa ve çiftlik evinin de olduğu 13 yapı yıkıldı. Havadan ve karadan görüntülerle tespit edilen kaçak yapıların yıkımında, bir fırsatçının hazine arazisinde yer alan ormanlık alana “satılık” ilanı koyması tepki çekti.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villası dudak uçuklatan rakama satılıyor!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villası dudak uçuklatan rakama satılıyor. Kapısına "satılık" ilanı asılan villa için 190 milyon lira isteniyor.

Hizbullah'ın Beykoz'da el konan villası satılıyor!

Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu’nun, 2000 yılındaki çatışmada öldürüldüğü Beykoz’daki villa satışa sunuldu. Tripleks villa ve arsası için 2 milyon 142 bin TL bedel isteniyor. 

İstanbul'un en pahalı villası 210 milyon liraya satılıyor!

İstanbul'un en pahalı villası satılıyor. Çolakyan Ailesi'ne ait Boğaz'daki villa için 210 milyon lira isteniyor.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Ceylan villa satılığı Haberi

Ceylan villa satılığı

Ünlü türkücü Ceylan, Bodrum Yalıkavak’taki 500 metrekarelik 5+1 lüks villasını satışa çıkardı. Ceylan lüks villası için 7 milyon TL istiyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü şarkıcı, özel dekore ettiği deniz manzaralı villayı İstanbul’da yapacağı yatırım için satılığa çıkarttığı söyledi.
 
Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa...