05 / 05 / 2024

ceylanpınar emlak fiyatları

ceylanpınar emlak fiyatları

Suriye'deki çatışmalar nedeniyle sınır bölgesinde bulunan Şanlıurfa Ceylanpınar'da emlak fiyatlarında düşüş yaşandı. Ceylanpınarlılar emlak fiyatlarının düşmesiyle ilgili olarak "Fiyatlar düştü ancak evlerimize alıcı çıkmıyor" dedi...

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Almanya'da emlak fiyatları artıyor!

Almanya'da emlak yatırımına olan ilgi artıyor. Frankfurt, Münih gibi kentlerde emlak fiyatları sürekli yükseliyor ve satılık yerler giderek azalıyor. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Çanakkale Biga'da emlak fiyatları iki kat arttı!

Çanakkale'nin Biga yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.  Genelde yatırımcılar arsa, arazi ve köy evi satın alıyor ve artan talepler doğrultusunda emlak fiyatları artıyor.

Faizlerin düşmesiyle emlak fiyatları uçtu!

Kamu bankaları konut kredisi faizini azalttı ancak emlak fiyatlarını yükseltti. Talep artışıyla birlikte yüzde 25’e varan fiyat artışları vatandaşı mağdur etti. Ev alma hayali kuranlar, mağduriyet yaşadı.

Almanya’da emlak fiyatlarının düşmesi bekleniyor!

Koronavirüs salgı Almanya’da emlak piyasasını etkiledi. Uzun zamandır hızla yükselen emlak fiyatlarının düşmesi planlanıyor.

Galataport projesi açılmadan emlak fiyatlarını yükseltti! 

İlk kruvaziyer gemisinin Nisan 2020'de Galataport limanına yanaşması öngörülüyor. Karaköy'den Fındıklı'ya 1.2 kilometrelik bir alanda yapılan proje, daha açılmadan bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu...

Koronavirüs Rusya'da emlak fiyatlarını artırdı! 

Tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs, Rusya'da emlak fiyatlarının artmasına sebep oldu. Konutlara olan talep ise Mart ayının başından beri yükseliş gösteriyor...

Batman'da emlak fiyatları yükseldi!

Batman'da son yıllarda iş yerleri ve konutlarda büyük bir artış yaşanırken kira ve emlak fiyatlarındaki yükselişle ilgili konuşan emlak danışmanları, halkın büyük çoğunluğunun şikayetçi olduğu söylüyor.

Almanya'daki yüksek emlak fiyatları işletmeleri zorluyor!

TDU Başkanı Remzi Kaplan Almanya'da emlak fiyatlarının yüksek olması sebebiyle iş insanların ticari alan ve dükkan bulmakta zorlandıklarını, bundan dolayı işletmelerin Berlin’den taşındığını söyledi.

İzmir’de emlak fiyatları ne kadar?

İzmir’de emlak fiyatları vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. 2019’un ilk günleri ile 2020’nin ilk günleri arasında kıyaslama sonucu, konut fiyatı en çok il ve ilçeler açıklandı.

ceylanpınar emlak fiyatları Haberi

ceylanpınar emlak fiyatları

Suriye’nin Haseki kentine bağlı Serekaniye İlçesi’nde El Nursa ile PYD güçleri arasında çıkan çatışmalar nedeniyle oldukça tedirgin günler geçiren Ceylanpınarlılar evlerini satıyor. Düşen emlak fiyatlarıyla ilgili Taraf ’a konuşan Ceylanpınarlılar, sınır bölgesinde bulunan evlerinin fiyatlarının sürekli top ve mermi isabet etmesinden dolayı yarı yarıya düştüğünü belirterek, “Evlerimize yine alıcı çıkmıyor. Savaş Suriye’de ama biz ölüyoruz” dedi. Kent halkı Serekaniye’den gelen top ve mermilerden dolayı pencere ve balkonlarına duvar örüyor.


Mehmet Akif Ersoy mahallesinde evi bulunan Ahmet Adıbelli, çatışmalar sırasında seken kurşunların sınırdaki evine isabet etmesinden endişe ettiğini söyledi. Bu yüzden evini satışa çıkaran Adıbelli, “Çocuklarımız damlardan sabahları mermi topluyor. Evim savaş öncesi 60 bin liraya alıcı bulurken şimdi fiyatı 30 bine düştü. Yine de alıcı bulmuyor. Orada savaş var ama...