25 / 04 / 2024

CFR Yapı Şile

CFR Yapı Şile

CFR Yapı Colorist Şile fiyat listesi 175 bin TL'den başlıyor. Colorist Şile Evleri projesinde tamamı peşin ödemelere yüzde 10 indirim yapılıyor...

Riskli yapı nedir? Riskli yapı tespiti nasıl yapılır?

Deprem kuşağında bulunan Türkiye için riskli yapı denetimi son derece önemlidir. Riskli yapının tespit edilmesi ve gereken önlemlerin alınması durumunda deprem felaketi en az zararla atlatılabilir. Peki riskli yapı nedir ve nasıl tespit edilir? Riskli yapı ile ilgili tüm detaylar...

Prefabrik yapı ile konteynerlerde yeni düzenleme! KDV alacağında kolaylık sağlandı! 

Prefabrik yapı ile konteynerlerin indirimli orana tabi teslimlerinden kaynaklanan KDV iade alacağı, senesi içinde ve nakden geri verilebilecek. İşte ayrıntılar...

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

Tekfem Yapı Ankara Çayyolu 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tekfem Yapı ile 10 Mart tarihinde imzalandı.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjde geldi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjdeyi verdi. İşte Gülal'ın Fi Yapı ile ilgili o açıklamaları...

Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsası Fuzul Yapı'nın oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin kazananı belli oldu. Fuzul Yapı ile Emlak Konut GYO arasında 230 milyon 500 bin TL'lik imza atıldı.

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Silivri'de tehlike arz eden metruk yapılar yıkılıyor!

Silivri Belediyesi, tarihi Mimar Sinan Köprüsü Koruma Alanı Sınırı içerisinde bulunan ve yıkım kararı alınan yapı ile Fener Mahallesinde tehlikeli olan yapıları yıktı...

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Kaçak yapılarla mücadele timi kuruluyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bodrum'da kaçak yapı ile alakalı kararlılığımız, mücadelemiz devam ediyor. Şu an bin 100 imar denetçimiz var, bu imar denetçi sayısını 2 bin 100'e çıkarıyoruz" dedi.

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

CFR Yapı Şile Haberi

CFR Yapı Şile


İstanbul Şile'de hayata geçirilen Colorist Şile projesi CFR Yapı tarafından inşa ediliyor. Colorist Şile projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Colorist Şile Evleri projesinde 90 daire yer alıyor. 17 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Colorist Şile projesi çocuklu ailelere özel konseptte planlandı.



CFR Yapı Colorist Şile fiyat listesi!


Peşinde yüzde 10 indirimin uygulandığı Colorist Şile Evleri projesinde yüzde 30 peşinat ödemesinden sonra 40 ay taksitli ödemeler gerçekleştiriliyor. Colorist Şile projesinde teslimler Mayıs 2018'de yapılıyor.


CFR Yapı Colorist Şile fiyat listesi 1+1 dairelerde 175 bin TL'den, 2+1 dairelerde 270 bin TL'den, 3+1 dairelerde 350 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.



Tel: 0850 532 00 60

Web: http://www.coloristsile.com/

Gülcihan...