23 / 04 / 2024

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, "Önümüzdeki dönemde 1/25000'likler, Küçük Sanayi Sitesi'nin kaldırılması, kentsel dönüşüm meselesi ile ilgili yeni projeler gündeme gelecek. " dedi.

Eskişehir’in imar sorunları mercek altında! 1.500 adet sosyal konut projesi yapılacak!

Eskişehir’de hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar hakkında açıklama yapan ve bilgi veren CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, şehirdeki imar sorunun çözmekte kararlı olduklarını özellikte belirtti. 

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Eskişehir TOKİ'de KDV yüzde 10'a, taksitler 894 TL'den 8 bin TL'ye çıktı! 'Mağduriyet çözülsün' talebi geldi!

2019 Aralık'ta Eskişehir'de 2 bin 450 konut için kura çekilişi yapıldı. TOKİ 100 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilecek projede, ödeme koşulları değiştirildi. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, bu durumun düzeltilmesi gerektiğini açıkladı. 

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Eskişehir'de 12.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan gayrimenkulü 12 milyon 856 bin 542 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir Odunpazarı'nda 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Eskişehir 6. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, 75. Yıl Mahallesi, 19564 ada 6 parselde yer alan fabrikayı 10 milyon TL'ye satıyor...

Eskişehir'de 22.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor.

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar Haberi

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, YHT Kapalı Kesit Üzeri Peyzaj Projesi’ni eleştirerek; “ Biz mi hata yapıyoruz’ diye, önceki gün tekrar oraya gittim ve baktım. Apar topar saksıların içerisine birkaç tane ağaç dikilmiş. O çirkin beton kütlesinin içinde, hiçbir estetik kaygı yok, bir işlevsel yönü yok. Bu konuda Eskişehir'e yazık ettiler! Kim döktüyse bilmiyorum, o kadar çimentoyu heba ettiler” dedi.


Seçimlerin ardından AKP'li ve CHP'li siyasilerin verdiği "Eskişehir İçin Birlikte Hareket Edebiliriz" mesajları, havada kaldı gibi görünüyor? İki parti şehir ile ilgili pek çok konuda karşı karşıya geldi, zaman zaman da şiddetli tartışmalar yaşandı. Artık bir uzlaşı ortamının yakalanması mümkün mü?

Öncelikle milletvekillerinin bir araya gelmesi çok olumlu bir hamleydi ve devam etmesini de dileriz. Yani biz de AK Parti...