25 / 04 / 2024

CHP\'nin florya kavgası

CHP\'nin florya kavgası

'Florya Atatürk Ormanı imara açıldı mı açılmadı mı?' sorusu İBB Meclisi'nde tartışma konusu oldu

O ilde 25 yılda 24 daire dönüştü iddialarına yanıt geldi! Kentsel dönüşüm ne durumda?

CHP'nin Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu’nun ilde 25 senede kentsel dönüşümle sadece 24 daire yapıldığına ilişkin iddialarına yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

TOKİ mağdurlarının sorunlarının araştırılması önerisi reddedildi!

CHP’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal konut projelerinde yaşanan sorunların araştırılması için verdiği Meclis araştırması açılması önerisi TBMM’de AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri 4 milyar 324 milyon TL! 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin mevcut durumuyla değeri açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin arazisi için 4'üncü plan geldi: Bakanlık iptal etmişti, yeniden düzenlendi! 

Atatürk Havalimanı’nın yanı başında bulunan Bakırköy Polis Eğitim Merkezi’nin dev arazisinde inşa edilen Emlak Konut GYO Florya Evleri için 4'üncü plan geldi. İşte detaylar...

KYK burs miktarı bin 250 TL iken günlük üç öğün yemek maliyeti bin 275 TL'ye ulaşıyor

CHP'nin 'Genç Yoksulluğu Dosyası', üniversite öğrencilerinin ekonomik zorluklarını gözler önüne serdi. Rapor, üniversiteli gençlere sağlanan aylık bin 250 TL burs miktarı ile sadece okul yemekhanesinde üç öğün yemek için gereken bin 275 TL maliyeti karşılaştırarak bu durumun zorluklarını vurguluyor.

Göstergeler eksiyi gösteriyor! 2022'de rekor kırdık!

CHP’nin hazırladığı ekonomik göstergeler raporu Türkiye'nin dış ticaret dengesi ile alakalı negatif bir yol izlediği doğrultusunda oldu.  2022 yılında cari açık 48.8 milyar dolarla son 9 yılın zirvesine çıktı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değerleme raporunu KAP'ta yayımladı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan CHP'nin YHT ihaleleri iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ihale iddialarına cevap verdi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin KDV hariç mevcut durum değeri 691 milyon 207 bin TL, KDV dahil mevcut durum değeri ise 815 milyon 624 bin 260 TL olarak belirlendi. 

Mahmut Tanal'dan kira eylemlerine yönelik açıklama! 

CHP’nin hukukçu vekili Mahmut Tanal, Ankara Valiliği’nin “Barınamıyoruz” eylemini yasaklamasına ve polisin müdahalesine tepki verdi. 

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketinin merkezi Bağcılar’da yapıldı.

Arsa özelleştirmelerinden ne kadar gelir elde edildi?

CHP’nin TBMM Grubu tarafından açıklanan rapora göre; bu yıl içerisinde arsa ve arazi özelleştirmelerinden 86.7 gelir elde edildi. 

CHP\'nin florya kavgası Haberi

CHP\'nin florya kavgası

Florya Atatürk Ormanı konusunda ÎBB Meclisi'nden çıkan kararla ilgili tartışmalar sürüyor. Geçen hafta sivil toplum kuruluşları tarafından ormanın imara açıldığı gerekçesiyle yapılan eylemin ardından, önceki gün de İBB Meclisi'nde tartışmalar yaşandı. AK Partili Turan, 'İmara açılmadı, seçkinler gürültü koparıyor' derken, CHP'li Oğul, 'İmara açılmadıysa 12 başkan villasını yıkalım' dedi.

'HALKI İSTEMİYORLAR'
Meclis toplantısında Florya Atatürk Ormanı'nın imara açılmadığını söyleyen AK Parti Grup Başkanvekili Ergün Turan, "Bütün gürültüyü seçkinler koparıyor, Çünkü o çevrede yaşayan seçkinler Florya Atatürk Ormanı'na İstanbul'un kenar semtlerinden insanların gelmesini istemiyor" dedi. Birçok ilçeden insanların gelip burada piknik yaptığını belirten Turan, şöyle devam etti: "704 bin metrekare olan ormanın sadece 17 bin metrelik bölümü içinde piknik yapmaya gelen insanların ihtiyaçlarını karşılayacağı bin 20 metrekarelik taşınabilir bir sosyal tesis kurulacak....