25 / 04 / 2024

Chrome

Chrome

Chrome 104 güncellemesini dağıtıma çıkaran Google, yeni güncellemede 11 güvenlik açığını kapattığını açıkladı ve internette daha güvenli dolaşım için Chrome'un güncellenmesini tavsiye etti.

Bu uzantıları bilgisayarınıza eklediyseniz hemen kaldırın! Tehlike saçıyor!

Google Chrome kullanıcılarına önemli bir uyarı geldi. Bir güvenlik araştırmacısının yaptığı araştırma, 18 yeni zararlı Chrome eklentisini ortaya çıkardı.

Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi Chrome, 8 kişiye yetecek kadar çay demleme kapasitesi ve konuşabilme özelliği ile mutfaklarda yerini alıyor.

Google chrome'un gelişmiş güvenli Tarama modunu mutlaka kullanın! İşte nedeni

Veri güvenliğini sağlarken aynı zamanda basit, basit bir kullanıcı deneyimini sürdürmek, teknoloji şirketleri için göz korkutucu bir görev olabilir.  Müşteriler, şirketlerin özel verileri ifşa etmeden kapsamlı, güvenilir hizmetler sunmasını bekliyor.

Google Chrome’dan flaş uyarı! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Google Chrome desteği, Windows 7 ve Windows 8.1'de sona ermektedir. 2023'ten sonra yeni güncelleme yayınlanmayacak. İşte tüm detaylar...

Google’dan güvenlik bildirimi! Chrome’u acilen güncelleyin!

Chrome 104 güncellemesini dağıtıma çıkaran Google, yeni güncellemede 11 güvenlik açığını kapattığını açıkladı ve internette daha güvenli dolaşım için Chrome'un güncellenmesini tavsiye etti.

Chrome Haberi

Chrome

Google, en popüler internet tarayıcısı Chrome için yeni bir güvenlik güncellemesi yayınlandı. Yapılan açıklamada, yeni Chrome 104 sürümüyle birlikte biri zero-day olmak üzere 11 adet ciddi güvenlik sorunlarının giderildiği duyuruldu. Kullanıcılara Chrome'u güncellemelerini öneren Google, eski sürümde yer alan bir açığın bilgisayar korsanları tarafından istismar edildiği bilgisini de paylaştı.

Google Chrome 104 özellikleri!

Google’ın Chrome için hazırladığı yayın bülteninde güncellemenin detaylarından da bahsedildi.  Mac ve Linux için 104.0.5112.101, Windows için ise 104.0.5112.102 sürümüyle sunulan yeni güvenlik paketinde tarayıcıdaki 11 güvenlik açığı ortadan kaldırıldı. Google giderilen açıklar arasında bir adet zero-day olduğunu söyledi. Zero-day (veya sıfır gün) açıklarını, bilgisayar korsanlarının sistemlere saldırmak için kullanabiliyor.  Ayrıca 11 güvenlik açığından birinin kritik seviye ve yarısından fazlasının ise yüksek riskli olarak işaretlendiği de açıklanan detaylar...