23 / 04 / 2024

Çiçek Park Evleri fiyat listesi

Çiçek Park Evleri fiyat listesi

Çiçek Park Evleri 'nde fiyatlar 380 bin liradan başlıyor. 5 blok halinde inşa edilen proje kapsamında 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Musa Çiçek İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Türkiye’de yapı sektörünün önde gelen temsilcilerinden biri olan Musa Çiçek İnşaat da, Çiçek Park ve Boliva’nın ardından yeni projeleriyle kente soluk kazandıran firmalar arasında yer alıyor. 

Çiğli'deki Bintaş Park Evleri satışta!

Çiğli'de tamamlanarak yaşama açılmaya hazır olan Bintaş Park Evleri, düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. İzmir Çiğli'de hayata geçirilen projede fırsatlar sürüyor.

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emine Çiçek tarafından kuruldu.

232 Flora Musa Çiçek İnşaat Evleri!

Toplam 7 bin 31 metrekare arsa alanında yükselecek olan proje 2+1 dairelerin alanları 105 metrekareden başlıyor. 232 Flora Musa Çiçek İnşaat Evleri İzmir İl'i Gaziemir İlçe'sinde yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri'nde konsept değişti!

William Turner ve Demirland SYG AŞ'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde önce proje ortağı Selimoğlu Group ayrıldı, sonra da konsept değişti.

Çengelköy Park Evleri'nde rezidansların yüzde 70'i satıldı!

Selimoğlu ve Demirland inşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri'nin yüzde 70'i satıldı. Çengelköy Park Evlerinin rezidans bölümünde 1+1'den dublekse kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri'ndeki rezidansların yüzde 70'i satıldı!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nin satış süreci hızla ilerliyor.Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı.

Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nin satış süreci hızla ilerliyor.Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı.

Nurol Park Evleri ne zaman teslim?

Nurol Park projesinde 50 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Nurol Park Evleri ne zaman teslim?

Fikirtepe Brooklyn Park Evleri!

Dairelerin metrekare birim fiyatının 5 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Fikirtepe Brooklyn Park Evleri, İstanbul Anadolu yakası Kadiköy-Fikirtepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede 940 adet konut yer alıyor...

Feza Park Evleri Güneşli satış fiyatları!

Feza Park Evleri Güneşli satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Feza Park Evleri 'nde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Çiçek Park Evleri fiyat listesi Haberi

Çiçek Park Evleri fiyat listesi


Musa Çiçek İnşaat 'ın İzmir Gaziemir 'de yaşama geçirdiği Çiçek Park Evleri 'nde satış süreci devam ediyor.


5 blok halinde inşa edilen Çiçek Park Evleri 'nde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


12 bin 841 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Çiçek Park Evleri 'nin Mart 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


Evka 7 Çiçek Park Evleri fiyatları 380 bin liradan başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Gaziemir Çiçek Park Evleri 'nde; otopark, basketbol sahası, fitness center, tenis kortu, yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, 24 saat güvenlik bulunuyor.


Telefon: 90 (232) 252 21 21

Web adresi: http://www.cicekpark.com.tr

Ceren...