29 / 03 / 2024

çiftçiye destek paraları ödemeleri

çiftçiye destek paraları ödemeleri

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli dün yapmış olduğu basın açıklamasında; "Çiftçilerimiz için müjdemiz var, bugün yaklaşık 427,5 milyon TL'lik destek ödemelerini üreticilerimizin hesaplarına aktarmaya başlayacağız" dedi.

Bekir Pakdemirli: Çiftçiye bu yıl 22 milyar lira destek sağlayacağız!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, son 18 yılda çiftçilere 310 milyar lira tarım desteği ödemesi yaptıklarını, bu yıl da 22 milyar lira destek sağlayacaklarını bildirdi.

Berat Albayrak: 40 bin çiftçiye erken ödeme yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "TÜRKŞEKER, 40 bin çiftçiye verilmesi gereken avans ile küspe istihkak bedellerinin ödemesini erken yapacak." dedi.

2024 Mart aile destek ödemelerini bekleyenler bu tarihe dikkat! Destek paraları ne zaman yatırılacak? 

Sosyal destek ödemesi alan pek çok kişi 2024 Mart aile destek ödemeleri ile ilgili araştırma yapıyor. Peki 2024 Mart ayı aile destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Bakanlık açıkladı! Çiftçiye şubat sonu 200 milyon TL ödenek!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Şubat ayı ödenek ile ilgili açıklama yaptı. Bu süreçte, üreticilere farklı destek ödemeleri ile ilgili olarak açıklamalarda peş peşe yapıldı. O kişilere 200 milyon TÜrk Lirası ile 320 milyon TÜrk Lirası arasında ödenek sağlanacağı duyuruldu.

Çiftçilere resmen 2024 müjdesi geldi!

Milyonlarca çiftçiye 2024 müjdesi geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre çiftçiler, 81 şehirde tarım arazilerinin etkin kullanımı için yüzde 75'e varan hibelerle desteklenecek... 

Hazineye ait 1,3 milyar metrekare tarım arazisi 80 bin çiftçiye kiraladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Hazine'ye ait 1,3 milyar metrekare tarım arazisinin 10 yıl süreyle 80 bin çiftçiye kiralandığını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! ÇKS kaydı bulunan çiftçiye ödeme yapılacak...

Tarımla uğraşan binlerce çiftçiyi sevindiren açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Buna göre, ÇKS sisteminde kaydı olan üreticilere 1000 Türk Lirası miktarında ödeme yapılacağı belirtildi.  İşte haberin detayları...

Çiftçilere müjdeli haber! Destek ödemelerinden sonra bir destek daha geldi! O ilde yaşayanlar dikkat!

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da hayvanları telef olan çiftçilere destek verilmeye başlandı. 

Resmi Gazete'de yayımlandı! Çiftçiye müjde, destek ödemeleri artırıldı!

Hayvancılık destekleri artırıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile hayvancılıkta verimliliği ve sürdürülebilirliği sağlamaya dair birçok destek kaleminde yüzde 100-150 artış oranı uygulanacak.

PTT hesaplarınızı kontrol edin! Hesaplara 2.125 TL yardım parası yatırıldı...

Devletin sosyal yardımları tüm hızı ile devam ederken milyonlarca kişiye destek ödemesi yatırıldığı belirtildi. Vatandaşların hesaplarını kontrol etmeleri gerekmektedir. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Kasım ayı evde bakım maaşları hesaplara yattı mı? e-Devlet 6 Kasım evde bakım maaşı yatan iller güncel listesi 2023!

Devlet, ihtiyaç sahibi milyonlarca kişiye destek sağlamaya devam ediyor. Bu desteklerden en önemlilerinden biri de evde bakım yardımı. Peki Kasım 2024 evde bakım maaşı hesaplara yattı mı? İşte merak edilenler...

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

Devlet, milyonlarca kişinin derdine deva olacak! 150 bin TL faizsiz, 2 yıl ödemesiz, 5 yıl vadeli destek geliyor!

Devlet ihtiyaç sahibi milyonlarca kişiye destek sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni evlenecek gençlere 150 bin TL kredi, faizsiz, 2 yıl ödemesiz ve 5 yılda geri ödemeli destek sunacak. İşte detaylar...

Destek kesesi açıldı: Ev alacaklara, onaracaklara 500 bin TL'ye kadar nakit, geri ödemesiz para verilecek! 1+1, 2+1, 3+1

Devlet ihtiyaç sahibi milyonlarca kişiye destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda ev alacak ya da evini onaracak vatandaşlara 35 bin TL ile 500 bin TL arasında destek veriyor. İşte destek ödemelerine ilişkin tüm detaylar...

Eğitim ödeneği ne kadar? Eğitim ödeneği hesaplara ne zaman yatırılacak?

Devlet ihtiyaç sahibi binlerce kişiye destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda eğitim ödeneği kampanyası başlattı. Peki, eğitim ödeneği ne kadar? Eğitim ödeneği hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

çiftçiye destek paraları ödemeleri Haberi

çiftçiye destek paraları ödemeleri

Teknoloji Bakanı Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli dün ortak basın açıklaması yaptı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli "Çiftçilerimiz için müjdemiz var, bugün yaklaşık 427,5 milyon TL'lik destek ödemelerini üreticilerimizin hesaplarına aktarmaya başlayacağız" ifadesini kullandı.

A Haber'de yer alan habere göre; Bakan Pakdemirli, "Mazot gübre desteği kapsamında 130 milyon 510 bin 158 TL, kırsal kalkınma destekleri kapsamında da 7 milyon 904 bin 951 TL ödenecek" dedi.

Bakan Varank ise yerli aşı çalışmalarıyla ilgili "Aşı çalışmalarında insan denemelerinde aşımızın başarılı olduğunu görebilirsek sene sonundan önce yerli ve milli aşımızı geliştirdik diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Çiftçiye müjde! Destek ödemeleri katlandı!

Çiftçiye çifte müjdeli haber! Destek ödemeleri...