25 / 04 / 2024

Çiftçiye müjdeli haber! Ödemeler başladı!

Çiftçiye müjdeli haber! Ödemeler başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli dün yapmış olduğu basın açıklamasında; "Çiftçilerimiz için müjdemiz var, bugün yaklaşık 427,5 milyon TL'lik destek ödemelerini üreticilerimizin hesaplarına aktarmaya başlayacağız" dedi.



Teknoloji Bakanı Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli dün ortak basın açıklaması yaptı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli "Çiftçilerimiz için müjdemiz var, bugün yaklaşık 427,5 milyon TL'lik destek ödemelerini üreticilerimizin hesaplarına aktarmaya başlayacağız" ifadesini kullandı.

A Haber'de yer alan habere göre; Bakan Pakdemirli, "Mazot gübre desteği kapsamında 130 milyon 510 bin 158 TL, kırsal kalkınma destekleri kapsamında da 7 milyon 904 bin 951 TL ödenecek" dedi.

Çiftçiye müjdeli haber! Ödemeler başladı!

Bakan Varank ise yerli aşı çalışmalarıyla ilgili "Aşı çalışmalarında insan denemelerinde aşımızın başarılı olduğunu görebilirsek sene sonundan önce yerli ve milli aşımızı geliştirdik diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Çiftçiye müjde! Destek ödemeleri katlandı!

Çiftçiye çifte müjdeli haber! Destek ödemeleri başlıyor!

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön