25 / 04 / 2024

Müjdeli haber! Çiftçilere destek ödemesi başladı!

Müjdeli haber! Çiftçilere destek ödemesi başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 10 tarımsal destek kaleminde toplam 244 milyon lira destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına geçmeye başladığını açıkladı.



Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Zonguldak iline gelen Bekir Pakdemirli, bir otelde düzenlenen "Zonguldak Sektör Buluşması"nda tarım ve gıda sektörünün taraflarıyla bir araya geldi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Pakdemirli, burada yaptığı konuşmada, kırsal kalkınma yatırımlarına 2022 yılı için 1,3 milyar liralık bir bütçe ayırdıklarını belirtti.

 Müjdeli haber! Çiftçilere destek ödemesi başladı!

Tarımsal desteklemelerle ilgili konuşan Bakan Pakdemirli, şunları kaydetti:"Bugün itibarıyla kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi, bireysel sulama makine ve ekipman alımlarının desteklenmesi, hayvan genetik kaynaklarını koruma desteği, tarımsal yayım ve danışmanlık desteği, hayvan hastalıkları tazminatı desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, tiftik üretimi desteği, Ar-Ge desteği, yem bitkileri desteği ve balon balığı avcılığı desteği kapsamında 10 destek kaleminde toplam 244 milyon lira destekleme ödemesini hesaplara aktarmaya başlıyoruz."

Çiftçilere müjde! Ödemeler bugün başlıyor!

Çiftçiler müjde! Kuraklık destek ödemeleri başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön