26 / 04 / 2024

çiftçilere destek ödemesi 2021

çiftçilere destek ödemesi 2021

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 10 tarımsal destek kaleminde toplam 244 milyon lira destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına geçmeye başladığını açıkladı.

Çiftçiye müjdeli haber! Ödemeler hesaplara geçiyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından, 138 milyon 343 bin 961 liralık destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığı duyuruldu.

Çiftçilere müjde! Ödeme bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli çiftçilere müjdeli haberi verdi. Bakan Pakdemirli, "55 milyon 289 bin 64 TL destek ödemesi bugün hesaplara yatıyor" ifadesini kullandı.

Çiftçiye müjde! 2021 mazot ve gübre desteği!

Kabine Toplantısı'ndan sonra açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kuraklıktan dolayı zarar gören çiftçilerin Ziraat Bankası'na veya Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarının erteleneceğini duyurarak, destek paketlerine artış yapıldığını açıkladı.

Bakan Pakdemirli çiftçiye müjdeli haberi verdi! Ödemeler yarın başlıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Yarın itibarıyla mazot ve gübre desteği ödemeleri başlıyor. 81 ilde 2 milyon 103 bin 884 çiftçiye 4 milyar 79 milyon 656 bin 503 TL ödeme yapılacak" dedi.

Çiftçiye müjde! Destek ödemeleri katlandı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere 2020 yılı destekleri kapsamında katı-organik-organomineral gübre destekleri iki katına çıkarıldı.

Çiftçiye çifte müjdeli haber! Destek ödemeleri başlıyor!

Başkan Erdoğan, kabine toplantısının ardından binlerce çiftçiyi ilgilendiren ödemeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tarım ve hayvancılığı desteklemek amacıyla çiftçilere ödenen tarımsal destek ödemelerinin tarihi belli oldu...

Çiftçiye müjde! Destek ödemeleri 2 katına çıktı!

Kabine toplantısının ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan çiftçilere yönelik açıklamalarda bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de ödemelerin başladığını duyurdu...

Şubat 2024 aile destek ödemesi zamlı mı yatacak? Aile destek ödemesi ne kadar? Bakan Göktaş açıkladı! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan aile destek ödemelerinin ne zaman hesaplara geçeceği merak ediliyor. İşte Şubat 2024 ile destek ödemesi ile ilgili gelişmeler...

Aile destek ödemesi Şubat 2024 ne zaman hesaplara yatacak? Bu ödemeyi alanlar hemen baksın! Zam geldi mi?

Aile Destek Programı ödeme tarihleri, binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki Aile destek ödemesi Şubat 2024 ne zaman hesaplara yatacak? Aile destek ödemesine 2024 zammı geldi mi? İşte merak edilenler..

Çiftçilere müjdeli haber! Destek ödemelerinden sonra bir destek daha geldi! O ilde yaşayanlar dikkat!

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da hayvanları telef olan çiftçilere destek verilmeye başlandı. 

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Çiftçilere milyarlarca TL'lik ödeme! Hemen bakın!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere milyarlarca TL'lik ödeme müjdesi verdi. İşte konu ile ilgili detaylar... Hemen bakın...

Çiftçilere son dakika müjdesi! 113 milyon 484 bin TL'lik motorin avansı hesaplara yatırılıyor!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, üreticilerin hesaplarına 113 milyon 484 bin TL'lik motorin avansı yatırılıyor...

Aile Bakanlığı destek kesesini açtı! Başvurusu onaylanan herkesin hesabına hemen 1250 TL yatırılıyor! 

Devlet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla ihtiyaç sahibi kişilere destek ödemesi yapıyor. Bu kapsamda başlatılan Aile Destek paketi ile 850 ile 1250 TL arasında ödeme yapılıyor.

Bakan Yumaklı resmen duyurdu: Kadın üreticilere 21 yılda 15 milyar destek ödemesi yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 21 yılda kadın üreticilere yaklaşık 15 milyar destek ödemesi yapıldığını duyurdu. 

Çiftçilere son dakika müjdesi! Bugün 630 milyon TL'lik tarımsal destek ödemesi hesaplara yatıyor! SON DAKİKA!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin sene sonuna kadar 64 milyar TL'ye ulaşmış olacağını belirtti. Yumaklı, çiftçilere bir son dakika müjdesini de verdi. İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yeni destek ödemesi tutarları belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına son sürat devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yeni destek ödemesi tutarları belli oldu. İşte o son dakika ödemeleri ile ilgili detaylar...

çiftçilere destek ödemesi 2021 Haberi

çiftçilere destek ödemesi 2021

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Zonguldak iline gelen Bekir Pakdemirli, bir otelde düzenlenen "Zonguldak Sektör Buluşması"nda tarım ve gıda sektörünün taraflarıyla bir araya geldi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Pakdemirli, burada yaptığı konuşmada, kırsal kalkınma yatırımlarına 2022 yılı için 1,3 milyar liralık bir bütçe ayırdıklarını belirtti.

Tarımsal desteklemelerle ilgili konuşan Bakan Pakdemirli, şunları kaydetti:"Bugün itibarıyla kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi, bireysel sulama makine ve ekipman alımlarının desteklenmesi, hayvan genetik kaynaklarını koruma desteği, tarımsal yayım ve danışmanlık desteği, hayvan hastalıkları tazminatı desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, tiftik üretimi desteği, Ar-Ge desteği, yem bitkileri desteği ve balon balığı avcılığı desteği kapsamında 10 destek kaleminde toplam 244 milyon lira destekleme ödemesini hesaplara aktarmaya başlıyoruz."

Çiftçilere müjde! Ödemeler bugün başlıyor!

Çiftçiler müjde! Kuraklık destek ödemeleri...