28 / 03 / 2024

Çiftel İthalat İhracat İnşaat

Çiftel İthalat İhracat İnşaat

Çiftel İthalat İhracat İnşaat Taahhüt Tekstil Mobilya Taşımacılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Güler, Yener Öztürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Çiftel İthalat İhracat İnşaat Taahhüt Tekstil Mobilya Taşımacılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftel İthalat İhracat İnşaat Taahhüt Tekstil Mobilya Taşımacılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Güler, Yener Öztürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Baraa Kojak, Saeed Albaroodi, Mohamed Ali Kojak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Trump Towers'ta kuruldu.

Diamond Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Yıldırım Birol Kaymas, Samar Kamal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

My İnvestment Emlak İnşaat Turizm Ulaşım Hizmet İşleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My İnvestment Emlak İnşaat Turizm Ulaşım Taşımacılık Hizmet İşleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fares Hojok, Mohammad Baraq tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Smart Knowledge Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Knowledge Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayman Nechiwati, Ahmad Hasson Al-Najjar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

HCR Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCR Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Cura tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Ekim'de Kadıköy, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Rast İnşaat Malzemeleri Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rast İnşaat Malzemeleri Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mercan Koç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi Vatantur 1 Şubesi açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi Vatantur 1 Şubesi, Mehmet Demir Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Şekerler Emlak İnşaat Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şekerler Emlak İnşaat Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Şeker tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de Esenyurt, Saadetdere Mahallesi'nde kuruldu.

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Nakliyat Gıda İnşaat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hamdan Muslem S Almehmady tarafından 1 Ekim'de kuruldu.

Sameh Muaz İnşaat Otomotiv ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sameh Muaz İnşaat Otomotiv ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saleh Mahmoud, Osama Alaswad tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

Samanyolu Doğalgaz İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samanyolu Doğalgaz İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Erikli tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

AK-PAZ Dayanıklı Tüketim Malları İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

AK-PAZ Dayanıklı Tüketim Malları İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ful Över, Ziynet Lale Sevgen, Bahar Akıngüç Günver tarafından 24 Eylül'de kuruldu.

Çiftel İthalat İhracat İnşaat Haberi

Çiftel İthalat İhracat İnşaat

Çiftel İthalat İhracat İnşaat Taahhüt Tekstil Mobilya Taşımacılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Güler, Yener Öztürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Çiftel İthalat İhracat İnşaat Taahhüt Tekstil Mobilya Taşımacılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 



Çiftel İthalat İhracat İnşaat Taahhüt Tekstil Mobilya Taşımacılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, K. Hane Sanayi Sitesi, 16 Caddesi, 1. Blok,...