23 / 04 / 2024

çiftlikköy etibank

çiftlikköy etibank

Etibank Tesislerinin 11 dönümlük bölümüne sahip olan Çiftlikköy Belediyesi buraya Belediye Hizmet ve Sosyal Tesis Binası yapma kararı aldı.

3 ildeki 42 adet arsa satılıyor! Belediyeler fiyatları ve tarihleri açıkladı! 

Kırşehir Mucur, Aydın Didim ve Yalova Çiftlikköy'de yer alan toplam 42 adet arsa satılıyor. Peki hangi ilde arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihale tarihleri ve fiyatlar...

Çiftlikköy'de kentsel dönüşümün önü açılıyor: 5-6 kata kadar imar verilmesi planlanıyor!

Çiftlikköy Belediye Başkan aday adayı olan Adil Yele ilçede deprem öncesi binaların kentsel dönüşüme girmesini sağlamak için 5-6 kata kadar imar vereceklerini açıkladı.

Milli Emlak'tan Yalova'da yüzde 20 indirimle 4 kat imarlı arsa!

Çiftlikköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

Yalova'da 6 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 11 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Çiftlikköy Belediyesi'nden Yalova'da arsa fırsatı!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan 451,44 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Sahil Mahallesi'nde yer alıyor.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da 2 arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy Sultaniye Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde tam yüzde 20 indirimle imarlı arsa satacak! 

Yalova Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yalova Çiftlikköy'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Sahil Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi, Yalova'da iki arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy ilçesinde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da dört arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

çiftlikköy etibank Haberi

çiftlikköy etibank

Çiftlikköy ilçesinde atıl durumda bekleyen 69 dönümlük Etibank Tesisleri'nin 58 dönümü Turizm Bakanlığı'na 11 dönümü ise Çiftlikköy Belediyesi'ne verilmişti. Turizm Bakanlığı'nın bu bölümü turizm amaçlı ihaleye çıkma kararı verdiği AKP Yalova Milletvekili temel Coşkun tarafından kamuoyuna duyurulmuştu. 11 dönüme sahip olan Çiftlikköy Belediyesi'nin ise kendine ait bölümde ne yapacağı Belediye Meclisi toplantısında netleşti. Meclis oy birliği ile bu arazi üzerinde Çiftlikköy Belediyesi için bir hizmet binası ve sosyal tesis yapılabilmesi için riyasete yetki verdi. 


yalova77.com'da yer alan habere göre, konuyla ilgili açıklama yapan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, "Belediye Meclisimiz görüşmelerini tamamladı ve 11 dönümlük bölüm üzerinde belediyemiz için hizmet binası ve sosyal tesis yapılmasını karara bağladı. Bundan sonra Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne yazacak ve tahsisle ilgili prosedürü tamamlayacağız. Ardından...