29 / 03 / 2024

Etibank arazisine hizmet binası yapılacak!

 Etibank arazisine hizmet binası yapılacak!

Etibank Tesislerinin 11 dönümlük bölümüne sahip olan Çiftlikköy Belediyesi buraya Belediye Hizmet ve Sosyal Tesis Binası yapma kararı aldı.



Çiftlikköy ilçesinde atıl durumda bekleyen 69 dönümlük Etibank Tesisleri'nin 58 dönümü Turizm Bakanlığı'na 11 dönümü ise Çiftlikköy Belediyesi'ne verilmişti. Turizm Bakanlığı'nın bu bölümü turizm amaçlı ihaleye çıkma kararı verdiği AKP Yalova Milletvekili temel Coşkun tarafından kamuoyuna duyurulmuştu. 11 dönüme sahip olan Çiftlikköy Belediyesi'nin ise kendine ait bölümde ne yapacağı Belediye Meclisi toplantısında netleşti. Meclis oy birliği ile bu arazi üzerinde Çiftlikköy Belediyesi için bir hizmet binası ve sosyal tesis yapılabilmesi için riyasete yetki verdi. 


yalova77.com'da yer alan habere göre, konuyla ilgili açıklama yapan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, "Belediye Meclisimiz görüşmelerini tamamladı ve 11 dönümlük bölüm üzerinde belediyemiz için hizmet binası ve sosyal tesis yapılmasını karara bağladı. Bundan sonra Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne yazacak ve tahsisle ilgili prosedürü tamamlayacağız. Ardından çalışmalara başlayacağız. Tahsisin gerçekleşmesinden sonraki 1 yıl içerisinde hizmet binasını ve sosyal tesisi bitireceğiz. Kendi öz kaynaklarımızla yapacağımız bu bina ve sosyal tesis ilimize yakışacak. Sosyal tesiste kültürel amaçlı bir çok bölüm düşünüyoruz. Buna yönelik planlama çalışmasına da kısa süre içerisinde başlayacağız" dedi.


Geri Dön