23 / 04 / 2024

Bingöl Belediye Hizmet Binası yapılıyor!

Bingöl Belediye Hizmet Binası yapılıyor!

Askeri alanın bir bölümüne Belediye Hizmet Binası yapılacak. Başkan Barakazi, “Belediye Hizmet Binamızın Askeri Alan içerisinde yer tahsisi yapıldı, projesi tamamlandı ihale hazırlığımız devam ediyor” dedi.



Bingöl Belediyesi Hizmet Binası için yapım çalışmaları başlıyor. İnönü Mahallesinde yapılan  TOKİ  konutlarından sonra parçalanan ve 11 farklı yerde hizmet verdiği söyleyen Bingöl Belediyesi Hizmet Binası için yapım çalışmaları başlıyor.



Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile 12 Mart’ta yapılan basın toplantısında açıklanmıştı.35 bin metrekarelik bir büyüklüğe sahip alan için Başkan Barakazi, “Bu alanda 3 temel parça var ve yapılan ön çalışmada birincisi, o alanda geçen yolları genişleteceğiz. Bu alana fazladan iki yol daha attık. Biri bağlantı yolu, biri de boydan boya bir yol. İkinci kısım alana ise belediye hizmet binasını yapacağız. Üçüncü kısım ise 13 bin metrekareye yakın o kısmı da  ticari olarak düzenliyoruz. Bununla kent merkezi ve çarşımız açısından güzel bir rahatlatma sağlayacağını düşünüyoruz. Farklı fikirlere açığız. Sizde kamuoyu oluşturup, gelen fikirleri bizimle paylaşabilirsiniz” demişti.


Başkan Barakazi dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Belediye Hizmet Binamızın Askeri Alan içerisinde yer tahsisi yapıldı, projesi tamamlandı ihale hazırlığımız devam ediyor” dedi.



Bingöl Gazetesi 



Geri Dön