25 / 04 / 2024

çiğli kapalı pazaryeri

çiğli kapalı pazaryeri

Ali Talak, Evka-5 Mahallesi’nden sonra bir müjde de Uğur Mumcu ve Balatçık mahalleleri için verdi. Talak, Uğur Mumcu ve Balatçık mahallelerine yapacakları kapalı pazaryeri ve çok amaçlı sosyal tesisin iki mahalleye hizmet vereceğini ifade etti.

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kapalı pazaryeri inşa ediliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçeye kapalı pazaryeri inşaatı için çalışmalara başladı.

Hasan Arslan: Çiğli'yi denizle buluşturacağız!

Çiğli Belediye Başkanı Arslan, "Yeni gelişen bir bölge olarak birçok farklı sektördeki yatırımcıyı Çiğli'ye bekliyoruz. SİT alanı olduğu için 8 yıldır imara kapalı olan Şaşalı ile Mavişehir'in devamı olan bölge de imara açıldı. Çiğli'yi denizle buluşturmuş olacağız" diyor.

Tariş Üzüm Birliği'nden Çiğli'de satılık arsa!

Mülkiyeti Tariş Üzüm Birliğine ait olan İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı. 

Çorlu Atakent Kapalı Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Çorlu Belediyesi'nin hayata geçireceği Atakent Kapalı Pazaryeri İnşaatının temeli törenle atıldı.

Konak Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı!

Konak'ta inşa edilecek Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı. Kapalı pazaryeri için mevcut pazar alanının beton zemininin yıkımı yapıldı.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Ereğli'de Kapalı Pazaryeri Projesi hayata geçiriliyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi pazarcı esnafının ve ilçe halkının yıllardır özlemini duyduğu Kapalı Pazaryeri projesini hayata geçiriyor.

Çiğli Egekent'e kapalı spor salonu inşa edilecek!

Çiğli Belediyesi meclis gündemine getirilen imar plan değişikliği kararı ile Çiğli Egekent’te bulunan boş araziye kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yapılması kararı ilgili komisyonlara gönderildi

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Turgutlu Kapalı Pazaryeri projesi şekillenmeye başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da hayata geçireceği otopark, kapalı Pazar yeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede çalışmalar son hızla devam ediyor. Proje Turgutlu’da otopark ve pazaryeri sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacak.

Polat İnşaat'ın Şişli'deki iş merkezi yeniden satışta!

Şişli Halaskargazi Caddesi'nde bulunan 1850 metrekare kapalı alana sahip iş merkezi Polat İnşaat tarafından 10 milyon dolara satılıyor. İş merkezinde bulunan ofis alanları 150 metrekare olarak belirlendi.

Turgutlu Kapalı Pazaryeri'nin temeli atılıyor!

Başkan Ergün Turgutlu Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi’nin temelini bir ay içerisinde atmayı düşündüklerini söyledi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, kendilerine her zaman destekte bulunan Başkan Ergün’e teşekkür etti.

çiğli kapalı pazaryeri Haberi

çiğli kapalı pazaryeri


Çiğli Belediye Başkan adayı olmak için gitmedik mahalle bırakmayan Ali Talak, Balatçık’a kapalı pazaryeri ve sosyal tesis kazandıracağını belirtti.


Çiğli’de açıkladığı projelerle öne çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Evka-5 Mahallesi’nden sonra bir müjde de Uğur Mumcu ve Balatçık mahalleleri için verdi. Talak, Uğur Mumcu ve Balatçık mahallelerine yapacakları kapalı pazaryeri ve çok amaçlı sosyal tesisin iki mahalleye hizmet vereceğini ifade etti.


Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli’yi modern ve çağdaş bir görüntüye kavuşturacağını her fırsatta dile getiren Ali Talak, Çiğli’de mahalle mahalle hazırladığı projelerle bu amacını gerçekleştireceğini belirtti. Talak, Balatçık pazaryerinin çok önceden beri yol üzerine kurulduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı: “Bugüne kadar Balatçık’ta brandalarla yol üzerine kurulan ve trafik açısından probleme neden olan pazaryerini...