26 / 04 / 2024

Pendik'te YHT için kapalı olan alt geçit bayramda açılıyor!

Pendik'te YHT için kapalı olan alt geçit bayramda açılıyor!

Yüksek Hızlı Tren Hattı (YHT) çalışmalarından dolayı uzun süre kapalı olan Pendik Hacıoğulları Hilmi Sonay Altgeçidi bayramda açılıyor. Daha önce tek araç geçişli olan geçit çift araç geçişli olarak sürücülere hizmet verecek.



Pendik, Hacıoğulları Hilmi Sonay Alt Geçidi’ne yeniden kavuşuyor. Yüksek Hızlı Tren çalışmaları kapsamında ulaşıma kapatılan altgeçit yeniden trafiğe açılıyor. Daha önce tek araç geçişli olan geçit Pendik Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından çift araç geçişli olarak yeniden hizmet verecek.  


Erol Kaya Caddesi ile Aydınlıyolu Caddesi’ni birbirine bağlayacak altgeçidinin bayrama yetiştirilmesi için ekipler yoğun bir şekilde çalışıyor. Altgeçit altında asfalt çalışmaları tamamlandı. Aydınlı Yolu’na bağlanan noktada da son rötuşlar yapılıyor.  Ankara  Caddesi tarafında ise yol kot düzenlemeleri devam ediyor. Stabilize hale getirilerek trafiğe açılacak olan yol, bayramdan sonra asfaltlanacak.  Böylelikle Pendik’ten Kaynarca Mahallesi’ne alternatif bağlantı noktası oluşturan altgeçit, sürücülere büyük kolaylık sağlayacak.


Pendik Belediyesi


Geri Dön