19 / 04 / 2024

Pendik Hacıoğulları Hilmi Sonay Altgeçidi

Pendik Hacıoğulları Hilmi Sonay Altgeçidi

Yüksek Hızlı Tren Hattı (YHT) çalışmalarından dolayı uzun süre kapalı olan Pendik Hacıoğulları Hilmi Sonay Altgeçidi bayramda açılıyor. Daha önce tek araç geçişli olan geçit çift araç geçişli olarak sürücülere hizmet verecek.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gül ve Ahmet Hacıoğulları ortaklığında kuruldu.

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Furkan Saka tarafından kuruldu.

Saleem Oğulları Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saleem Oğulları Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah S.I.M. ve Gamze Avcu ortaklığında kuruldu.

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

İtalyan Prenses Rita'ya üvey oğulları miras davası açtı!

İtalyan Prens Nicolo’nun eşine miras bıraktığı 354 milyon dolarlık sanat eserleri ile dolu malikane satılıyor. Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı. 

Pendik Hacıoğulları Hilmi Sonay Altgeçidi Haberi

Pendik Hacıoğulları Hilmi Sonay Altgeçidi

Pendik, Hacıoğulları Hilmi Sonay Alt Geçidi’ne yeniden kavuşuyor. Yüksek Hızlı Tren çalışmaları kapsamında ulaşıma kapatılan altgeçit yeniden trafiğe açılıyor. Daha önce tek araç geçişli olan geçit Pendik Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından çift araç geçişli olarak yeniden hizmet verecek.  


Erol Kaya Caddesi ile Aydınlıyolu Caddesi’ni birbirine bağlayacak altgeçidinin bayrama yetiştirilmesi için ekipler yoğun bir şekilde çalışıyor. Altgeçit altında asfalt çalışmaları tamamlandı. Aydınlı Yolu’na bağlanan noktada da son rötuşlar yapılıyor. Ankara Caddesi tarafında ise yol kot düzenlemeleri devam ediyor. Stabilize hale getirilerek trafiğe açılacak olan yol, bayramdan sonra asfaltlanacak.  Böylelikle Pendik’ten Kaynarca Mahallesi’ne alternatif bağlantı noktası oluşturan altgeçit, sürücülere büyük kolaylık sağlayacak.


Pendik...