27 / 04 / 2024

Ali Talak: Balatçık’a kapalı pazaryeri ve sosyal tesis inşa edeceğiz!

Ali Talak: Balatçık’a kapalı pazaryeri ve sosyal tesis inşa edeceğiz!

Ali Talak, Evka-5 Mahallesi’nden sonra bir müjde de Uğur Mumcu ve Balatçık mahalleleri için verdi. Talak, Uğur Mumcu ve Balatçık mahallelerine yapacakları kapalı pazaryeri ve çok amaçlı sosyal tesisin iki mahalleye hizmet vereceğini ifade etti.




Çiğli Belediye Başkan adayı olmak için gitmedik mahalle bırakmayan Ali Talak, Balatçık’a kapalı pazaryeri ve sosyal tesis kazandıracağını belirtti.


Çiğli’de açıkladığı projelerle öne çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Evka-5 Mahallesi’nden sonra bir müjde de Uğur Mumcu ve Balatçık mahalleleri için verdi. Talak, Uğur Mumcu ve Balatçık mahallelerine yapacakları kapalı pazaryeri ve çok amaçlı sosyal tesisin iki mahalleye hizmet vereceğini ifade etti.


Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli’yi modern ve çağdaş bir görüntüye kavuşturacağını her fırsatta dile getiren Ali Talak, Çiğli’de mahalle mahalle hazırladığı projelerle bu amacını gerçekleştireceğini belirtti. Talak, Balatçık pazaryerinin çok önceden beri yol üzerine kurulduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı: “Bugüne kadar Balatçık’ta brandalarla yol üzerine kurulan ve trafik açısından probleme neden olan pazaryerini 300 metre ilerisine inşa edeceğimiz kapalı pazaryerine taşıyacağız. Bu yapacağımız tesis sadece pazar alış verişi için kullanılmayacak. Oluşturulacak bölümlerle ev kadınları yaptıkları el emeği ürünleri sergileyebilecekler ve mahalle gençliğine de kültür-sanat kursları verilecek”.


Eski halinden eser kalmayacak


Başkan olduğu takdirde Çiğli’de açık pazaryerinin kalmayacağını vurgulayan Talak, “Biz pazaryerlerini modern, günümüze uygun hale getirip sağlık ve hijyen bakımından kontrol altına alacağız. Böylece Çiğli halkına çağdaş koşullarda hizmet vereceğiz” dedi.


Talak ayrıca, Balatçık ve Uğur Mumcu mahallelerine kreş, sağlık tesisi, yeşil alan ve çocuk oyun alanları yapacaklarını iki mahallenin de yıllardır var olan görüntülerinden sıyrılacağını da söyledi.




YeniGün


Geri Dön