19 / 04 / 2024

çiğli spor tesisi

çiğli spor tesisi

Ali Talak, Evka-5 Mahallesi’nden sonra bir müjde de Uğur Mumcu ve Balatçık mahalleleri için verdi. Talak, Uğur Mumcu ve Balatçık mahallelerine yapacakları kapalı pazaryeri ve çok amaçlı sosyal tesisin iki mahalleye hizmet vereceğini ifade etti.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya vermek için ihale düzenliyor. İşte ihale detayları...

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya verecek. İşte detaylar...

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Diyarbakır'daki sporcu ve spor tesisi sayıları mecliste!

Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sığınmacı gençler için spor tesisleri inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Suriye'deki iç savaş sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kalan ve Türkiye'ye sığınan Suriyeli gençlerin yaşadığı yerlere Avrupa Birliği iş birliğiyle 28 spor tesisi inşa edecek.

Şişli Belediyesi'nden 11.4 TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediyesi, akaryakıt ve LPG satış istasyonu, market, araç yıkama tesisi ve benzer eklentilerini içeren 4 bin 202 metrekarelik taşınmazı 11 milyon 400 bin TL'ye 10 yıllığına kiraya verecek.

İzmit Erenler'e yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Erenler Mahallesi ve İzmit Erenlerspor Klubü’nün spor tesisi ihtiyacının giderilmesi için düğmeye bastı. 

çiğli spor tesisi Haberi

çiğli spor tesisi


Çiğli Belediye Başkan adayı olmak için gitmedik mahalle bırakmayan Ali Talak, Balatçık’a kapalı pazaryeri ve sosyal tesis kazandıracağını belirtti.


Çiğli’de açıkladığı projelerle öne çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Evka-5 Mahallesi’nden sonra bir müjde de Uğur Mumcu ve Balatçık mahalleleri için verdi. Talak, Uğur Mumcu ve Balatçık mahallelerine yapacakları kapalı pazaryeri ve çok amaçlı sosyal tesisin iki mahalleye hizmet vereceğini ifade etti.


Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli’yi modern ve çağdaş bir görüntüye kavuşturacağını her fırsatta dile getiren Ali Talak, Çiğli’de mahalle mahalle hazırladığı projelerle bu amacını gerçekleştireceğini belirtti. Talak, Balatçık pazaryerinin çok önceden beri yol üzerine kurulduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı: “Bugüne kadar Balatçık’ta brandalarla yol üzerine kurulan ve trafik açısından probleme neden olan pazaryerini...