19 / 04 / 2024

Çiğli Kipa AVM yenilendi mi

Çiğli Kipa AVM yenilendi mi

İzmir’in ilk AVM’si Çiğli Kipa Alışveriş Merkezi, 13 Ekim’de 5 bin 500 metrekarelik yeni bölümü ve 11 yeni markayla kapılarını açtı.

Şişli Kanyon AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Lüks markaların olduğu, ünlülerin sıkça ziyaret ettiği Kanyon AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. 2006 yılında hizmete açılan Kanyon AVM'nin değeri dudak uçuklattı...

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

İş GYO Kanyon AVM kira değerleme raporu!

İş GYO, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 303 pafta, 1946 ada, 136 Parsel üzerinde bulunan Kanyon AVM'nin kira değerleme raporunu yayınladı.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çökme tehlikesi!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin etrafındaki AVM ve rezidans inşaatı sürüyor. D Blok’taki öğrenciler temel atma çalışmaları yüzünden korktuklarını ifade etti. 

Şişli Meslek Lisesi yerine AVM geliyor!

Yıllardır tartışılan Şişli Endüstri Meslek Lisesi yerine AVM ve rezidans projesinin ilk adımı atıldı, okulun bazı bölümlerinda yıkımlar gerçekleştirildi. 

Şişli Teknik Lisesi'nin yerine AVM ve rezidans geliyor!

2012 yılında Vakıflar Kanunu’nda yapılan değişikler ile tartışmalı bir hal alanŞişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arazisinda  Bulgar Eksarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı, inşaat firması Taş Yapı’yla anlaştı. 

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Çiğli Kipa AVM yenilendi!

İzmir’in ilk AVM’si Çiğli Kipa Alışveriş Merkezi, 13 Ekim’de 5 bin 500 metrekarelik yeni bölümü ve 11 yeni markayla kapılarını açtı.

Şişli Cevahir AVM'nin teras katına kaçak mağaza mı yapıldı?

Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı. İBB CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi yerine AVM'ye tepki!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Ercan Bodur ve bazı üyeler, lisenin önünde toplanarak konuya ilişkin basın açıklaması yaptı.

Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne AVM ve rezidansa izin yok!

Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi`nin bulunduğu arazi üzerinde AVM ve Rezidans gibi fonksiyonlarla yoğun bir yapılaşma öngören imar planlarının yürütmesi 18 Aralık'ta durduruldu.

Şişli'deki Tarihi İnci Sineması'nın yıkımı için soruşturma açıldı!

İstanbul Koruma Kurulu, Şişli'deki İnci Sineması'nın yıkılarak yerine AVM ve otel yapılmasına ilişkin projeyi 2014'te imara aykırı buldu. İBB Meclis üyeleri, Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

İş GYO Kanyon AVM değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Şişli Mecidiyeköy'de bulunan Kanyon AVM Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen değerleme raporu şöyle...

Çiğli Kipa AVM yenilendi mi Haberi

Çiğli Kipa AVM yenilendi mi


İzmir’in ilk AVM’si Çiğli Kipa Alışveriş Merkezi, 13 Ekim’de 5 bin 500 metrekarelik yeni bölümü ve 11 yeni markayla kapılarını açtı. Yenilenen Çiğli Kipa AVM’de mevcut 85 adet markaya Koton, DeFacto, Mavi Jeans, Colin’s, Freeway, Soobe, Atasun, Lescon, Bolulu Hasan Usta, Euromoda ve Gratis gibi 11 yeni marka daha eklenecek. 


Çiğli Kipa AVM’nin yenilenmiş yüzüyle açılması iki hafta sürecek birbirinden eğlenceli etkinlikler ile kutlanacak. Çocuklar için de her gün ödüllü etkinlikler olacak.  


Yeni...