26 / 04 / 2024

Cihan Ferruh Asal kimdir

Cihan Ferruh Asal kimdir

İnşaat sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çeken MGH Group CEO'su Cihan Ferruh Asal, Türkiye'de bankaların faiz oranlarının da düşmesinin etkisiyle konuta talebin artmasıyla birlikte inşaat sektöründe yapsatçıların türediğini belirtti.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Sercan Cihan tarafından kuruldu.

Asal Business Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asal Business Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Sadegh Hosseınnezhad tarafından kuruldu.

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Aman Ullah Towhıdı tarafından kuruldu.

Ferruh Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ferruh Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ferruh Can tarafından kuruldu.

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kaygusuz ve Ali Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Genç ve Ferruh Genç ortaklığında kuruldu.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Cihan Orhan tarafından kuruldu.

Cihan Paçacı: Kentsel dönüşüm programı ile gereken tedbirler alınsın!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem ile ilgili açıklamalar yaptı. Cihan Paçacı: "Türkiye'nin deprem bölgelerindeki tüm binalar yeniden elden geçirilsin."dedi.

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Ekşi tarafından kuruldu.

Asal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taner Asal tarafından kuruldu. 

Cihan Ferruh Asal kimdir Haberi

Cihan Ferruh Asal kimdir

Şirket, 35 milyon dolarlık toplam ciro gerçekleştirilmesi halinde başka ülkelere de açılmayı düşünüyor.


Kaba inşaat, çelik montaj, altyapı işleri, anahtar teslim rezidans alanlarında faaliyet gösteren MGH Group, 2016 yılında 35 milyon dolar ciro elde etmeyi hedefliyor. 20 yıllık bir tecrübeye sahip olduklarını ifade eden MGH Group CEO'su Cihan Ferruh Asal, son 10 yılda özellikle Bodrum'da önemli projelere imza attıklarını belirtti. 'Fuga Yaz Gündoğan Evleri' , 'Karaincir Taş Evler' , 'Doğa Hanımeli Evleri' ve 'Detur İş Merkezi' projeleri ile Türkiyenin değişik illerindede konut, ticari ve endüstriyel yapılar ile otel inşaatları gibi birçok projeyi gerçekleştirdiklerini belirtti. Türkiye'de gerçekleştirmek istedikleri işler ile ilgili bilgi veren Asal, Azerbaycan'da Afet İşleri Bakanlığı'nın 18 milyon dolarlık bir projesi ile ilgileniyoruz. Azerbaycan'da yapmak istediğimiz başka işler var...