24 / 04 / 2024

cihan kamer kim

cihan kamer kim

Türkiye'de bazı kesimlerce kriz senaryoları yazıla dursun, yabancı sermayenin ülkeye yatırımları sürüyor.

Kuruçeşme Huqqa yıkılıyor mu?

Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin işadamı Cihan Kamer'e aylık 92 bin liraya kiraladığı araziye inşa edilen Huqqa, İstanbul Kuruçeşme sahilinde yer alıyor.

Eyüp'teki çok değerli araziye ne yapılacağı belli oldu!

Mustafa Şevki Kavurmacı, Cihan Kamer ve merhum Hasan Doğan tarafından 2004 yılında alınan Eyüp'teki yeşil alan imarlı arazinin planı ticari alan olarak değiştirilmişti. 13 yıl arasında sonra tekrar plan değişikliğiyle arsanın imar planı "spor alanı"na alındı.

Cihan Kamer: Huqqa-Base çatısında 5 marka sunacağız!

Yakın zamana kadar ciro ve kârlılıklarıyla iştah kabartan yemeiçme sektörü zor dönemeçte. Atasay Yönetim Kurulu Başkanı ve Huqqa’ların yaratıcısı Cihan Kamer, buna rağmen Huqqa- Base çatısının içinden daha ‘ucuz’ ürünler sunacakları 5 marka yaratacak.

Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı!

Huqqa ve The Market'ten sonra üçüncü restoran markası Guzucu'yu yaratan Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı.

Cihan Kamer, Guzucu'yla döner zincirlerine rakip olacak!

Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, The Market ve Huqqa’dan sonra üçüncü restoran markasını yarattı. Denizli kebabından ilham alıp Kapalıçarşı’da Guzucu’yu açan Kamer, döner zincirlerine rakip olacak

Emirgan'daki Huqqa'da imara aykırı inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Cihan Kamer’in sahibi olduğu alkolsüz eğlence mekanı Huqqa, yeni şubesi için Boğaziçi İmar Yasası’na aykırı olarak inşaat çalışması başlattı.

Kuruçeşme Qurabiye Patisserie resmen açılıyor!

Haziran ayında Ahmet Uras ile evlenen Simay Kamer Uras, bir süre önce babası Cihan Kamer'in sahibi olduğu Kuruçeşme'deki Huqqa'nın girişinde Qurabiye Patisserie'yi açmıştı. Uras, pastanesinin açılışını yapmak için bugün bir davet veriyor.

Kamer Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Mobilya Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamer Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

Huqqa Amerika ve İngitere'de şube açacak!

İstanbul'un en gözde mekanlarından Huqqa, önceki akşam ikinci yılını kutladı. Mekanın sahibi Cihan Kamer ve Genel Müdür Enis Ersavaştı; tüm ekip ile birlikte pasta kesti.

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

cihan kamer kim Haberi

cihan kamer kim

Koç Holding'in Migros'u 1,97 milyar YTL'ye İngiliz BC Partners tarafından kontrol edilen Moonlight Capital'a satmasının ardından, Türkiye'de yatırım yapan Emaar Properties şirketi de yeni bir yatırım için anlaşmaya vardı. Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kenti olan Emaar Properties, İstanbul'da 400 milyon dolarlık arsa yatırımı yapıyor. Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olan firmanın Türkiye temsilciliği ile Toprak Holding arasında varılan anlaşma uyarınca Dubaili şirket, İstanbul'da 73 bin 571 metrekarelik arsa alımı yaptı. Başbakan Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer, inşaat sektörüne Dubaili Emaar ile geçtiğimiz aylarda girmişti. İki grup, toplam 700 milyon dolarlık yatırım projesi kapsamında ilk adımı, Toskana Vadisi Evleri ile atmıştı. Bu girişimi, yeni bir arsa yatırımı takip etti....