18 / 04 / 2024

çilek mobilyanın ücretsiz aile rehberlik hattı

çilek mobilyanın ücretsiz aile rehberlik hattı

Bebek çocuk ve genç odalarının uzman markası Çilek, “çocuklar her şeyimiz, sizlere destek olmak görevimiz” mottosuyla oluşturduğu Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı ile ailelerin de en önemli destekçisi oluyor.

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

1 Ocak'ta toplu taşıma araçları ücretsiz olacak...

Yılbaşında toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı, birçok vatandaş tarafından sorgulanmaya başlanmıştı. Buna göre, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı sonrasında Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu 1 Ocak 2024 Pazartesi günü ücretsiz olacağı açıklandı.

İETT açıkladı! İstanbul’da 1 Ocak’a kadar bazı hatlar ücretsiz

İstanbul’da yaşayanları yakından ilgilendiren çok önemli bir gelişme  kaydedildi. Buna göre, aktarılan son haber doğrultusunda İstanbul'da 1 Ocak’a kadar bazı hatların ücretsiz olacağı açıklandı. İstanbullular için yapılan açıklama ve haberin ayrıntıları...

İstanbul'da toplu taşıma 2 gün ücretsiz: İBB açıkladı! 29 Ekim Pazar günü metro, metrobüs, tramvay bedava!

İstanbullular 29 Ekim Pazar günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını merak ediyordu. İstabullulara bir son dakika müjdesi geldi. İşte İBB'den toplu taşıma ile ilgili yapılan o açıklama...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

65 yaş üzeri toplu ulaşımda yeni formül: 65 ila 75 yaşındakiler indirimli, 75 yaş üzeri ücretsiz!

Akaryakıt fiyatlarının artmasından sonra 65 yaş üzeri toplu taşımanın ücretsiz kullanılması tartışmalara neden oldu. Özel Halk Otobüsleri 15 Ekim itibariyle bu uygulamayı sonlandıracağını açıklamasının ardından 65 yaş üzeri ulaşımda yeni formül ortaya atıldı.

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

BinBin’den İstanbul Havalimanı’nda ücretsiz ulaşım desteği!

İGA İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren Mikromobilite şirketi BinBin, kısıtlı bir süreyle terminal içerisindeki tüm cihazlarını ücretsiz kullanıma açtığını duyurdu.   

Halkbank dev kampanya! 31 Ağustos 2023'E kadar süreniz var, dikkat hakkınız yanmasın!

​​​​​​​Halkbank'tan dev kampanya! Araç kiralama sektöründe özel fırsatlar sunan Halkbank, müşterilerine 500 TL ile 50.000 TL arasındaki peşin araç kiralama harcamalarını ücretsiz 5 taksite bölmeyi vaat ediyor.

Ankara'da toplu taşıma o tarihte ücretsiz olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı birinci toplantısında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, şehir içi toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vermesi karara bağlandı.

Dikkat! 15 Temmuz'da ulaşımın ücretsiz olacağı hatlar ve iller peş peşe açıklandı!

15 Temmuz'da toplu taşımalara ilişkin alınan Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Kurban Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün otobüsler bedava mı? Köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

Kurban Bayramı bugün itibarıyla başladı. Bu kapsamda vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. İşte konuya ilişkin merak merak edilen tüm detaylar...

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!

Barbie filminin reklam çalışmaları şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak yapımcılar, Barbie'nin Rüya Evini gerçek hayatta inşa etti ve Airbnb'de listeledi.

çilek mobilyanın ücretsiz aile rehberlik hattı Haberi

çilek mobilyanın ücretsiz aile rehberlik hattı


Çocukların ve gençlerin tercih ve beğenilerini göz önünde bulundurarak onlara özel mobilya tasarım fikrini hayata geçiren tek marka olan Çilek, yine çocukların hayatını kolaylaştırmak amacıyla Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı’nı ebeveynlerin hizmetine sunuyor. 

Bebek, çocuk ve gençlere özel yaşam alanları sunan Çilek, ürünün tasarımında kullandığı malzeme seçiminden üretim aşamalarına kadar her alanda ileri çocuk güvenliği ve sağlığını göz önünde bulundururken Çilek Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı ile de ebeveynlerin çocuk ve aile psikolojisi ile ilgili sorularına destek oluyor.

Çocuklarının hayatını kolaylaştırmak amacıyla ‘Çilek’le çok kolay’ sloganıyla hem çocuklara hem de ailelere her türlü desteği vermeyi amaçlayan Çilek, Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı’yla ailelerin çocuklarıyla daha sağlıklı bir iletişim kurabilmelerinde yol gösterici bir rol üstleniyor.

Çilek’in bu yeni hizmetinden yararlanmak isteyen anne babalar Pazartesi ve Çarşamba...