26 / 04 / 2024

çiller bonosu ne demek

çiller bonosu ne demek

Dolar son günlerde 16 lira seviyelerine kadar çıktı ve piyasalarda tansiyon yükseldi. Yakın bir zamanda piyasalardaki tansiyonun giderilememesine yönelik bir enflasyon endeksli tahvil çıkarılması planlanıyor. Peki bunun adı ne olacak? Çiller Bonosu, Derviş Bonosu ve Süper Bono ne demek?

Yerinde Dönüşüm Projesi'ne o ilden 15 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremden etkilenen iller için başlatılan "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne Adıyaman'dan şu ana kadar 15 bin başvuru yapıldı.

Zamlı evde bakım maaşları ne zaman yatacak? 22 Temmuz 2023 evde bakım maaşı yattı mı? İşte, güncel iller listesi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay hasta, yaşlı, engelli ihtiyaç sahiplerine destek ödemesi yapılıyor. Peki, 22 Temmuz 2023 evde bakım maaşı yattı mı? İşte, güncel iller listesi... 

Depremden etkilenen şehirlerdeki öğretmenler hangi illere tayin isteyebilecek? Öğretmenlerin tayin başvuruları ne zaman?

MEB tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerdeki öğretmenlere iller arası tayin hakkı verildi. Peki depremden etkilenen şehirlerdeki öğretmenler hangi illere tayin isteyebilecek? Öğretmenlerin tayin başvuruları ne zaman?

TPAO personel alımında flaş gelişme! TPAO personel alımının olacağı iller resmen belli oldu! İşte başvuru tarihi!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 450 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Ardından TPAO personel alımının olacağı iller resmen belli oldu! Peki TPAO personel alımı başvuruları ne zaman?

Az önce deprem nerede oldu? En son ne zaman deprem oldu? İşte tek tek deprem olan iller! Kandilli açıkladı...

Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 13 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremlere dair detaylar!

Evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı nisan ayı ne zaman yatacak? İşte 11 Nisan 2023 evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? İşte 11 Nisan 2023 evde bakım maaşı yatan illerin listesi!

11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! Tam 4 bin 336 TL yatıyor! 

Binlerce vatandaş tarafından 'Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak?' sorularının yanıtları araştırılıyor. Peki 11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu?

Evde bakım maaşı yatan iller listesi! Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2023? 10 Mart evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? İşte 10 Mart evde bakım maaşı yatan illere dair detaylar!

Evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı ne kadar 2023? 6 Mart evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? soruları büyük bir ilgi ile soruluyor. İşte 6 Mart evde bakım maaşı yatan illere dair son detaylar!

Evde bakım maaşı yatan iller şubat 2023! Evde bakım zamlı maaş ne zaman yatacak? 15 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar bu konudaki araştırmalarını hızlandırdı. İşte 15 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yatan iller şubat 2023! Evde bakım zamlı maaş ne zaman yatacak? 14 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı Şubat ayı yattı mı? İşte detaylar!

Evde bakım maaşı ne kadar 2023? Evde bakım zamlı maaş ne zaman yatacak? 13 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşının yatıp yatmadığı hala en çok araştırılan konular arasındadır. İşte 13 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yatan iller güncel 2023! Evde bakım zamlı maaş ne zaman yatacak? 10 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşının yatıp yatmadığı vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte 10 Şubat evde bakım maaşı yatan iller!

çiller bonosu ne demek Haberi

çiller bonosu ne demek

Dolar kurunun 16 lira seviyelerine yükselmesi sonucunda  piyasalarda tansiyon yükseldi. Anlaşılan o ki kamu desteği sayesinde henüz 16 lira seviyelerden işlem geçmiyor. Piyasadaki tansiyonun yakın bir zamanda çıkarılacak olan enflasyona endeksli tahvil ile çözülmesi planlanıyor. Bu tahvilin adı ne? Çiller bonusu ne demek? Derviş Bonosu ve Süper Bono ne demek? İşte detaylar....


 

BONO NE DEMEK?

Bono, bir yatırımcının veya yatırımcı kişilerin devlet tarafından, herhangi bir kurumdan veya devlet hazinesinden borç almaları karşılığında borcun varlığını temin eden bir...