25 / 04 / 2024

çimsa kalsiyum alüminat çimentosu

çimsa kalsiyum alüminat çimentosu

Çimsa, sektöre örnek oluşturan ar-ge gücü sayesinde, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle global bir marka olmaya devam ediyor.

Çimsa, 'Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu!

Türkiye ve dünya çimento sektörünün yenilikçi şirketi Çimsa, çimento sektöründe Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu.

Çimsa'dan yıl bazında yüzde 40 büyüme hedefi!

Çimsa'nın AR-GE merkezi Formülhane, çimento kullanıcılarının ihtiyaçları için global bir çözüm merkezi oldu. AR-GE harcamalarını da artırdıklarını belirten Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan, “Yıllar bazında yüzde 35-40 büyüme trendi ile ülke ekonomisi için katma değerli çalışmaları sürdürüyoruz" dedi...

Çimsa, İspanya'daki Bunol'un satın alma sözleşmesini imzaladı!

Sabancı Holding iştirakleri arasında yer alan Çimsa, İspanya’daki beyaz çimento fabrikası Bunol’u 180 milyon dolar bedelle satın alınması konusunda anlaşmaya vararak satın alım sözleşmesi imzaladı.

Çimsa İspanya’daki dev fabrikayı satın alıyor!

Çimsa, dünyanın en büyük çimento üreticileri arasında yer alan CEMEX'e ait İspanya'daki tesisi satın alacak. Şirket, Avrupa'daki dev fabrikayı 180 milyon dolar bedelle satın alacak.

Çimsa ve Enka inşaat yatırımda öncü şirketler arasında!

Borsa İstanbul'da işlem gören cirosu ve piyasa değeri 1 milyar TL'nin üzerinde olup yatırımları yüzde 15’i aşan 28 şirket bulunuyor. Listede inşaat sektöründen iki şirket de yer alıyor. Bu firmalar: Çimsa ve Enka inşaat. 

Çimsa’da formülün adı ile yeni bir dönem başlıyor!

Çimsa, sektöre örnek oluşturan ar-ge gücü sayesinde, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle global bir marka olmaya devam ediyor.

Çimsa çimento sektörüne örnek ve öncü oluyor!

Çimsa, sektöre örnek oluşturan ar-ge gücü sayesinde, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle global bir marka olmaya devam ediyor.

Çimsa Usta Etkinliği Kayseri’de yapıldı!

Çimento ve yapı malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan çalışmalara imza atan Çimsa, hazır beton kullanıcılarına yönelik Kayseri’de ‘Usta Etkinliği’ düzenledi.

Çimsa yatırım çalışmalarına başlayacak!

Çimsa Eskişehir Fabrikası’nda yapılacak, 55 milyon ABD doları bedele sahip yatırım için çalışmalar 2015 yılının son çeyreğinde başlayacak.

Çimsa 1. Yapı Kimyasalları Semineri İstanbul’da yapıldı!

Beyaz Çimento ve Kalsiyum Alüminat Çimentosu gibi özel ürünleriyle inovasyon konusunda Türkiye çimento ve yapı malzemeleri sektörüne öncülük eden Çimsa 1. Yapı Kimyasalları Semineri’ni düzenledi.

Çimsa, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği birincilik ödülünü kazandı!

Kadın çalışan istihdam eden Çimsa, şirket bünyesinde cinsiyet eşitliğini sağlamaya yönelik çalışmaları nedeniyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ‘Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü’ ile onurlandırıldı.

Çimsa iş ortakları buluşması gerçekleşti!

Çimsa'nın İş Ortakları Buluşması, 160 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirildi. Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, "Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

Çimsa'nın iş ortakları buluşması yapıldı!

Çimsa'nın iş ortakları buluşması gerçekleşti. Çimsa Genel Müdürü Nevra Ozhatay, " Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz " dedi.

çimsa kalsiyum alüminat çimentosu Haberi

çimsa kalsiyum alüminat çimentosu

Türkiye’de ve dünyada önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden biri olan Çimsa’nın bugün ulaştığı başarının ardında, fark yaratan, yeni ve yenilikçi yaklaşımı yatıyor. Çimsa, 2000 yılından bu yana, Türkiye’nin ilk ve tek Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde katma değeri yüksek ve özel ihtiyaçlara yönelik özel ürünler geliştiriyor. “Benimsediğimiz yenilikçi yaklaşımla; Çimento sektöründe inovasyonu yaparsa Çimsa yapar! ” diyen Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, formülün adını ‘Çimsa’ olarak açıkladı.


Çimsa hayata geçirdiği ilklerle çimento sektörüne örnek ve öncü oluyor

‘Formülün adı: Çimsa’ lansmanında konuşma yapan Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı ve Çimsa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu, “Çimsa bugün, 60’tan fazla ülkeye ihracat yapıyor, Çimsa menşeli ürünler dünyanın dört bir yanında, geleceğin yapılarının inşasında kullanılıyor. Çimsa çimento ve yapı sektöründe birçok...