16 / 04 / 2024

çin gayrimenkul fiyatlarındaki artış

çin gayrimenkul fiyatlarındaki artış

Çin Merkez Bankası danışmanı Songchen, alınan tedbirler nedeniyle gelecek 15 yıl içinde konut fiyatlarında istikrarlı seyirin devam edeceğini belirtti.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 oldu! Ortalama bir konut fiyatı 3 milyon TL’yi solladı!

Konut satış rakamları düşerken, fiyatlar hızını keserek yükselmeyi sürdürüyor. Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın araştırmasına göre, konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 olarak kaydedildi.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri BDDK'nın konut kredileri kararını değerlendirdi! Konut fiyatlarındaki artış frenlenecek

İlk konutunu alacaklara yönelik yapılan kredi düxzenlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gayrimenkul sektörü temsilcileri bu kararla birlikte konut fiyatlarındaki artışın frenlenebileceğini söyledi. 

Çin'de konut krizi: Konut fiyatlarındaki durgunluk sürüyor!

Çin'de gayrimenkul sektöründe süregelen borç problemleri ve yatırımlardakİ düşüşle birlikte konut fiyatlarındaki durgunluk devam ediyor.

Mini Countryman’e tam 168 bin 558 TL zam geldi! İşte Mini Countryman'in yeni fiyatları!

Mini Countryman’e tam 168 bin 558 TL zam geldi... Peki Mini Countryman'in güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini Countryman'in yeni fiyatları...

Konut fiyatlarındaki yükseliş sürecek! Ev alacaklar dikkat! 

Keller Williams Alesta Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Emin Toka, konut fiyatlarındaki yükselişin süreceğini belirterek, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Konut fiyatlarındaki artış resmen hızını kesti! Hangi ilde konut fiyatlarındaki artış ne kadar oldu? 

Son 9 aydaki yıllık artışlara bakıldığında ülke genelinde konut fiyatlarında yüzde 200’e, İstanbul’da ise yüzde 240’a ulaşan artış oranları kaydedilmişti. Ancak Nisan'da konut fiyatlarındaki artış resmen hızını kesti. İşte o rakamlar...

Gübre Fiyatlarındaki Zam, Çiftçileri Zorluyor: Gübre Şirketlerinin 2023 Bilançoları Açıklandı!

Gübre fiyatlarındaki zamların çiftçilere yansıdığı belirtiliyor. 2023 yılına ait gübre bilançosunda Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre tarafından paylaşılan son rakamlar açıklandı. Peki bilançolar ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

Konut fiyatlarındaki tırmanış satışları frenledi! Yabancıya konut satışı da yüzde 60 azaldı!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ve kredilerdeki sınırlamalar konut iştahını da azalttı. Yerli yatırımcıların yanı sıra yabancılara yapılan konut satışlarının da ilk 4 ayda yüzde 60 oranında azaldığı dikkat çekiyor.

Konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu? Seçim, deprem ve yüzde 25 kira sınırı satışları vurdu! 

Fiyatlardaki yıllık yüzde 136 yükselişe ek olarak, piyasada kesilen kredi muslukları ve seçim belirsizliği de konut satışlarının düşmesine neden oldu. Peki konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu?

Et fiyatlarındaki indirimin son günleri! Tarım Kredi'den çılgın indirim! 

Et fiyatlarındaki indirim kampanyası sona eriyor! Belirli bir süre boyunca uygulanan dev indirim, artık son günlerini yaşıyor. Kampanya sona ermeden önce fırsatı kaçırmamak için hızlı davranmanız gerekiyor.

Konut fiyatlarındaki artış neden yavaşladı? Konut fiyatları düşecek mi? Ev alacaklar dikkat!

Son günlerde sık sık konut fiyatlarının eskisi kadar artmamasının nedeni merak konusu oluyor. İktisatçı Mahfi Eğilmez, konut fiyatlarındaki artışın yavaşlamasının nedenini bir bir açıkladı. 

Dacia Sandero Stepway'in Nisan fiyatlarına hemen bakın! Sandero Stepway zamlandı mı? 9 Nisan 2023 fiyat listesi

Dacia Sandero Stepway'de Nisan ayına özel 150 bin liraya 12 ay yüzde 1.49 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Dacia Sandero Stepway'in Nisan fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

çin gayrimenkul fiyatlarındaki artış Haberi

çin gayrimenkul fiyatlarındaki artış

Çin Merkez Bankası danışmanı Sheng Songchen, Çin'de gayrimenkul fiyatlarındaki artışın uygulamaya sokulan kontroller sonrasında artık bir belirsizlik kaynağı olmadığını açıkladı.

Borsa Gündem'de yer alan habere göre, Çin Baş Ekonomistler Forumu admı araştırma enstitütüsünün üyesi olan Sheng, şu ana kadar uygulamaya konan tedbirlerin konut fiyatlarının gelecek 10-15 yılda istikrarlı seyir izlemeleri için yeterli olacağını belirtti.

Sheng ayrıca, Çin'de konut fiyatlarının istikrar kazanması veya hafif düşmesinin iyi bir şey olduğunu, hükümetin sektöre sınırlamar uygulamaya devam edeceğinin altını...