19 / 04 / 2024

çin uzay projesi

çin uzay projesi

Çin, uzaydaki yaşamı araştırmak amacıyla yaptığı dünyanın en büyük radyo teleskobunun faaliyete başladığını bildirdi.

Çin, dünyanın en büyük radyo teleskobunu faaliyete geçirdi!

Çin, uzaydaki yaşamı araştırmak amacıyla yaptığı dünyanın en büyük radyo teleskobunun faaliyete başladığını bildirdi.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde  yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanıyla satışlar devam ediyor.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy için 'ÇED gerekli değil' kararı! 5 bin 785 konut geliyor!

Emlak Konut GYO tarafından yapılacak 5 bin 785 konutluk Avcılar Firuzköy Projesi için geçen Mart'ta yapılan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) başvurusunda karar verildi. İstanbul Valiliği, dev inşaat projesi için “ÇED gerekli değildir” kararını aldı. İşte ayrıntılar...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Kanal İstanbul'a demiryolu projesi müjdesi!

Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul için demiryolu projesi inşa edileceğini dile getirdi. 

Limak Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla!

Limak Holding Gaziantep'ten Kilis'e taşınan çimento fabrikasının yer aldığı Çimentepe Projesi ile kente çok sayıda konut ve ticari birim kazandıracak. İşte Limak Holding'in Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla...

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

çin uzay projesi Haberi

çin uzay projesi

Çin, uzaydaki yaşamı araştırmak amacıyla yaptığı dünyanın en büyük radyo teleskobunun faaliyete başladığını bildirdi.



Ülkenin resmi haber ajansı Şinhua, 500 metre çapındaki Küresel Diyafram Radyo Teleskop'un, (FAST) Guicou eyaletindeki Pingtang kasabasında göreve başladığını duyurdu.



'Tienyen' (Gök Gözü) adı verilen ve yapımı bir milyar 200 milyon yuana (yaklaşık 180 milyon dolar) mal olan radyo teleskobun, uzaydaki yaşam bulgularını saptamak için çalışmalar yapacağı bildirildi.



Yapımına 2011 yılında başlanan Gök Gözü'nün, daha doğru ve sağlıklı radyo sinyali alabilmesi için bulunduğu bölgenin beş kilometre civarında yaşayan yaklaşık 8 bin kişinin başka bölgelere tahliye edildiği belirtildi.



Taşınmaları istenilen halkın zararını karşılamak amacıyla 269 milyon dolarlık devlet fonu ayrıldığı kaydedildi.



Tienyen, Porto Riko'da bulunan 300 metre çapındaki Arecibo'yu geçerek dünyanın en büyük radyo teleskobu olurken,...