26 / 04 / 2024

çinde tünel çöktü

çinde tünel çöktü

Çin'de tünel inşaatının çökmesi sonucu 21 işçinin enkaz altında mahsur kaldığı bildirildi. , ülkenin doğusundaki Longyen kentinde, otoyol tünel inşaatının 30 metrelik kısmının çökmesi sonucu 21 işçinin enkaz altında kaldığı belirtildi.

Çin'de tünel çöktü: 14 işçi mahsur kaldı!

Çin' in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde demiryolu tünelinin bir bölümünün çökmesi sonucu 14 işçinin enkazın altında mahsur kaldığı bildirildi. Ölü sayısına ilişkin net bilgi henüz açıklanmadı...

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Çin'de tünel inşaatı çöktü: 4 kişi öldü!

Çin'in güneybatısında bulunan Yünnan eyaletinde inşaat halinde bulunan bir tünel çöktü. Olay sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti.

Denizli'de tünel inşaatı çöktü, bir işçi hayatını kaybetti!

Denizli'nin Honaz ilçesinde tünel inşaatının çökmesi sonucu yaşamını yitiren işçi Ahmet Türkmenoğlu'nun cenazesi, memleketi Osmaniye'de defnedildi.

Ortahisar Tünel Akvaryum Projesi'nin ihalesi yakında!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, katıldığı Muhtarlar Toplantısı'nda Tünel Akvaryum Projesi'nin 15 gün içinde ihaleye çıkacağını söyledi. 

Kars Ilgar Geçidi'ne tünel yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "Geçit vermeyen Ilgar Geçidi'nin geçit verebilir hale gelmesi için tünele ihtiyaç vardı, onun projesini bitirdik, tünel artı beraberinde 41 kilometrelik bölünmüş yolun ihalesini yaptık ve inşallah ayın 11'inde oranın da temelini atıp vira bismillah diyeceğiz" şeklinde konuş

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Düden Katlı Kavşak ve Tünel Geçişi'nin inşaatı başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda dev bir projenin daha startını veriyor. Tünel geçişli Düden Katlı Kavşak Projesi bugün başlıyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilırmak Caddesi’nin doğu ve batı aksı 60 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Türkiye genelinde 700 kilometrelik 470 tünel yapılacak!

Türkiye'de bugüne kadar 264 kilometre uzunluğunda 271 tünel hizmete girerdi. 2023 hedefleri kapsamında, uç uca eklendiğinde İstanbul ile Antalya mesafesi uzunluğunda 470 tünelin yapılması planlanıyor.

Konya Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı için kamulaştırma!

“Mavi Tünel (Konya İçmesuyu) Projesi (KOP)" Kapsamındaki Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mersin Büyükecel'de 4 tünel bu yıl açılacak!

Mersin-Antalya Akdeniz Sahil Yolu´nda şu anda 32,5 kilometrelik bölümde tünel ve yol çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Elvan, Büyükeceli bölgesinde 4 tüneli bu yıl açacaklarını söyledi.

Muğla Gökova Kavşağı'na viyadük yerine tünel yapılacak!

Gökova Kavşağı'na yapılması düşünülen; Muğla 2 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun olumsuz kararı üzerine iptal edilen viyadüğün yerine, 200 metre ilerisindeki Akyaka Mahallesi giriş ve çıkışına tünel yapılması için çalışma başlatıldı.

Trabzon Çömlekçi'de 3. tünel çalışması yapılacak!

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Çömlekçi’de 3. tünel çalışması yapılacak. Tünele entegre olarak yeni otopark da halı sahanın alt kısmına inşa edilecek” dedi

Zile Dereboğazı İçme Suyu Barajı'nda tünel çalışmaları başladı!

Zile'nin içme suyunu karşılayacak olan Zile Dereboğazı içme suyu barajı yapım çalışması hızla devam ediyor. Baraj çalışmasında 350 metre uzunluğundaki tünel çalışmasında şuana kadar 200 metrelik tünel kazıldı.

çinde tünel çöktü Haberi

çinde tünel çöktü

Çin'de tünel inşaatının çökmesi sonucu 21 işçinin enkaz altında mahsur kaldığı bildirildi.Şinhua ajansının haberinde, ülkenin doğusundaki Fujien eyaletinin Longyen kentinde, otoyol tünel inşaatının 30 metrelik kısmının çökmesi sonucu 21 işçinin enkaz altında kaldığı belirtildi.Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği kaydedilirken, ölü ya da yaralı olduğuna dair bügi verilmedi. 


Gözlem...