18 / 04 / 2024

Citigroup 7 milyar dolar ödeyecek

Citigroup 7 milyar dolar ödeyecek

Citigroup, 2008 krizinde dağıttığı konut kredilerinde yolsuzluk yaptığı için 7 milyar dolarlık uzlaşma bedelini ödemeye razı oldu. Bankanın ödemeyi kabul ettiği rakamın beklentilerinin üzerinde olduğu belirtildi...

TOKİ'nin Hatay, Osmaniye ve Malatya’daki 7 milyar TL'lik konut ihalesi tepki çekti!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay, Osmaniye ve Malatya’da konut yapımı için dört farklı ihaleye çıktı. Toplam bedeli 7 milyar 172 milyon TL olan ihaleler tartışma yarattı.

Kamu kurumlarının deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğü 1 trilyon 139,7 milyar lira oldu!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, bütün kamu kurumlarının geçen sene deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğünün, bağış hesaplarıyla birlikte 1 trilyon 139,7 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri 7.7 milyar TL oldu!

İş GYO İstanbul İş Kuleleri'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri KDV hariç 7.7 milyar TL oldu.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Eminevim’den 7 milyar TL ile bireysel finansman desteği...

Eminevim’in tasarruf finansman alanının lideri olarak 2023 senesinde gerçekleştirdiği teslimat sayısını 23.453’e kadar çıkardı. Buna göre, Eminevim 2023 senesinin ilk 11 ayında 7 milyar Türk Lirası seviyesinde bireysel finansman sağladığı kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Bakan Bolat açıkladı, Dış ticaret açığı ekimde 6,7 milyar dolar oldu

Ticaret Bakanlığı tarafından kaydedilen verilerine göre, dış ticaret açığı ekim ayında 6,7 milyar dolar olarak gerçekleşti. Buna göre dış ticaret açığı ekim ayında yüzde 14,9 azalarak 6,7 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Pasifik GYO'dan 7.5 milyar TL'lik dev satın alma! Next Level İstanbul'daki 137 adet bağımsız bölümü aldı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Next Level İstanbul'dan 137 adet bağımsız bölüm aldı. Söz konusu bağımsız bölümlerin bedeli 7 milyar 565 milyon 626 bin 70 TL olarak belirlendi.

İstanbul İhracatçı Birlikleri 7 Milyar 500 milyon dolarlık ihracat yaptı!

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB), yılın ilk sekiz ayında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla, ihracatını yüzde 4.6 oranında artırarak, bünyesinde bulunan yedi ihracatçı birliği ile toplamda yaklaşık 7 milyar 500 milyon dolar tutarında ihracat gerçekleştirdi.

ASELSAN'dan 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki yeni sözleşme!

ASELSAN ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) uçak modernizasyonu ile ilgili 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki sözleşme imzalandı.

Türk otomotiv sektörünün yan sanayi ihracatı 7 milyar doları aştı!

Türkiye'den 2023 yılının 6 aylık döneminde 7 milyar 172 milyon 556 bin dolarlık otomotiv yan sanayi ürünü ihracatı gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin harcamaları 761,7 milyar TL'yi bulacak! 179 bin konutun inşasına başlandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kahramanmaraş merkezli depremlerin harcamalarının bu sene 761,7 milyar TL'yi bulacağını söyledi. İşte ayrınıtlar...

Türkiye’nin dış borcu 475,7 milyar dolar oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 31 Mart tarihi itibarıyla Türkiye'nin brüt dış borç stokunun 475,7 milyar dolar olduğunu belirtti.

Citigroup 7 milyar dolar ödeyecek Haberi

Citigroup 7 milyar dolar ödeyecek

Citigroup, 2008 krizinde dağıttığı konut kredilerinde yolsuzluk yaptığı için 7 milyar dolarlık uzlaşma bedelini ödemeye razı oldu. Bankanın ödemeyi kabul ettiği rakamın beklentilerinin üzerinde olduğu belirtildi. ABD Adalet Bakanı Eric Holder ise yaptığı yazılı açıklamada, cezanın Citibank'ın işlediği suça uygun olduğunu dile getirdi. Holder, "Citibank, verdiği riskli kredilerin ciddi ve kapsamlı sorunlara yol açacağını öğrendiği halde bunu gizledi" ifadesini...