19 / 04 / 2024

çizgi roman indirim

çizgi roman indirim

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Düğün setlerinde büyük indirim! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de düğün takıları arasında yer alan düğün setlerinde büyük indirim başladı .Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi.

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzük 19 bin 375 TL'den 9 bin 687 TL'ye düştü! Dev indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki Altınçizgi beştaş pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? 13 Aralık 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

Altınçizgi kampanya başlattı! Çocuk altın bilekliklerde dev indirim! 10 Kasım 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Herkesin merakla beklediği Altınçizgi kampanya günleri başladı. Çocuk bileklik almak isteyenler için dev indirim fırsatı sizleri bekliyor. Peki çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik kaç lira? İşte 10 Kasım Altınçizgi çocuk altın bileklik fiyat listesi.

8 ayar hediyelik bileziklerde indirim fırsatı başladı! 28 Ekim 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Altınçizgi'de 8 ayar altın bileziklerde büyük indirim başladı. Hediyelik altın bilezik almak isteyenler bu bileziklerin fiyatlarını merak ediyor. Peki 8 ayar altın biezik fiyatı ne kadar? Altınçizgi 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tüm altın bilekliklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı! Koşan alıyor! Altınçizgi 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınçizgi'de tüm altın bilekliklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. İstediğiniz tarz ve modeldeki bileklikleri bir arada bulabileceğiniz altın çizgi altın bileklik fiyat listesini açıkladı. Altın bilekler ne kadar? Altın bileklik fiyatları kaç TL?

Altın bilekliklerde dev kampanya! Net yüzde 25 indirim fırsatı! 11 Ekim 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Altın bilekliklerde net yüzde 25 indirim fırsatı Altınçizgi'de başladı. Altın bileklik almak isteyenler fiyat listesini merak ediyor. Peki altın bileklik fiyatı ne kadar? İşte 11 Ekim 2022 Altınçizgi fiyat listesi...

Altın kolyelerde büyük fırsat! Net yüzde 25 indirim! Altınçizgi 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın kolyelerde büyük indirim fırsatı başladı. Altın kolye almak isteyenler altın kolye fiyatlarını araştırıyor. Altınçizgi'de altın kolyelerde net yüzde 25 indirim başladı. Peki altın kolye fiyatları ne kadar? İşte Altınçizgi altın kolye fiyat listesi 5 Ekim 2022...

14 ayar altın bilezikte yüzde 14 indirim! En ucuz 14 ayar bilezik kaç TL? Altınçizgi 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğün sezonun başlaması ile altın bileziklere olan talep gittikçe arttı. Altınçizgi altın bileziklerde yüzde 25 indirim yaptı. Peki en ucuz 14 ayar bilezik ne kadar? İşte Altınçizgi 14 ayar altın bilezik fiyat listesi 3 Ekim 2022.

8 ayar altın bilezik fiyatlarında yüzde 30 indirim! Altınçizgi fırsat listesini açıkladı! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

8 ayar hediyelik altın bilezik fiyatları en çok araştırılan bilezik fiyatları arasında yer alıyor. Altınçizgi 8 ayar altın bilezik fiyatlarında yüzde 30 indirim başlattı. İşte Altınçizgi 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

Hepsiburada, Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel kampanya düzenledi! İşte 25 Eylül 2022 çizgi roman fiyatları

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Loda Mobilya'da Kurban Bayramı'na özel yüzde 25 indirim!

Tasarım anlayışına kattığı yeniliklerle mobilyada çizgi üstü konseptler oluşturan Loda; modern, yalın ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu bir modelleriyle, Kurban Bayramı’nda da %25 indirim kampanyası sunuyor.

Bağcılar Belediyesi 'Kentsel Dönüşüm Başladı' adlı kitapçık hazırladı!

Bağcılar 'da hayata geçirilen 'Kentsel Dönüşüm Projesi'ni daha anlaşabilir hale getirmek amacıyla resimli, çizgi roman tadında bir kitapçık hazırlandı. 'Kentsel Dönüşüm Başladı' adlı kitapçıkta detaylı bilgi ve açıklamalar resimlerle anlatılıyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çizgi romanla anlatıldı!

Bağcılar Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin daha iyi anlaşılması için çizgi roman kitapçık hazırladı. İlçede sevilen ve sayılan bir kişi olarak tasvir edilen çizgi kahraman Seyfi Amca'nın bilgi sahibi olmak için izlediği yöntem anlatılıyor...

çizgi roman indirim Haberi

çizgi roman indirim

Hepsibarada.com, 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel üç gün sürecek bir kampanya düzenliyor. Hepsiburada’nın bu kampanyası süresince tüm çizgi romanlar, sepette yüzde 15 net indirimle çizgi roman sevenlerle buluşuyor.

Hepsiburada, bütçe dostu indirimleriyle kitapseverlere kütüphanelerine yeni kitaplar eklemeleri için fırsat sunuyor. Hepsiburada, tüm çizgi roman tutkunlarını rengârenk bir dünyaya taşıyacak kampanya hazırladı.

25 Eylül Dünya Çizgi Roman gününe özel 23-24-25 Eylül günlerinde gerçekleşecek olan kampanya dâhilinde Takaya Kagami’nin manga serileri, Jonathan Hickman’ın yeni Marvel Çizgi Romanı Secret Wars gibi çok satan tüm manga ve çizgi romanlar, 3 güne özel sepette yüzde 15 indirimle okurlarla buluşuyor.

Üç gün geçerli olacak kampanya dâhilindeki kitapların bazılarının satış fiyatları şöyle

Görmüş Geçirmiş Kaptan88: Baba'nın Son İcadı
119,00 TL
Sepette %15 indirim

Nutuk - Mustafa Kemal...