19 / 04 / 2024

Tüm altın bilekliklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı! Koşan alıyor! Altınçizgi 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Tüm altın bilekliklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı! Koşan alıyor! Altınçizgi 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınçizgi'de tüm altın bilekliklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. İstediğiniz tarz ve modeldeki bileklikleri bir arada bulabileceğiniz altın çizgi altın bileklik fiyat listesini açıkladı. Altın bilekler ne kadar? Altın bileklik fiyatları kaç TL?



Altın bileklik modellerinin hepsinde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Altınçizgi'de altın bileklik fiyatları sadece 2 bin 883 TL'den başlıyor. Peki altın bileklik fiyatları ne kadar? Altın bileklik fiyatları kaç lira? İşte Altıçizgi 18 Ekim 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön