20 / 04 / 2024

clup alla turca

clup alla turca

Dünya turizmine yön veren liderleri ağırlayan World Tourism Forum, Dünya Turizm Ödülleri'ne İstanbul'da ev sahipliği yaptı. World Tourism Forum Uluslararası değerlendirme komitesi tarafından 36 kategoride Dünya Turizm Ödülleri'nin dağıtıldı.

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

Tamı tamına yüzde 50 indirim geldi! Sadece 5 gün geçerli olacak! Son gün 16 Haziran! Acele edin!

Garanti BBWA, sadece 5 gün geçerli olacak yeni indirim kampanyasını açıkladı. Beymen Clup’larda yapılacak alışverişlerde yüzde 50 indirim sağlayacağını açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 11 Ağustos’ta başladığını ve 16 Ağustos’a kadar devam edeceğini duyurdu.

Media Market'ten bomba gibi bir kampanya daha! Tarih verildi sakın kaçırmayın

Media Market'in 1-26 Haziran arası düzenlediği Clup üyelerine özel kampanyanın detayları merak ediliyor. Grundig marka 2'li beyaz eşya alımında çay makinesi, 3'lü alımlarda ise Airfryer hediye ediyor. Ayrıntıları ise haberimizden öğrenebilirsiniz.

Maze Clup Turizm Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Maze Clup Turizm Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Biçer tarafından kuruldu.

Bodrum Clup Pinokyo Otel 30 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Ortakent Mahallesi, 360 Ada, 13 Parselde yer alan Clup Pinokyo Otel'i 30 milyon TL'ye icradan satıyor...

Clup Flipper’dan devre mülk kiralayanlar Ahmet Bayer'e dava açtı!

Clup Flipper’dan 100 yıllığına devre mülk kiralayan 66 üye, kendilerine haber verilmeden tatil köyünde değişim başlatıldığını iddia ederek, Bodrum 2. Sulh Mahkemesi’ne dava açtılar.

Sky Line İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Line İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile MHD Bılal Koukeh, MHD Mazen Koukeh ve MHD Alla Koukeh ortaklığında kuruldu.

Masterlar,  Equine Clup'ta buluştu!

B. Equine Clup Masterlar Kupası sporseverlerle buluştu. 30 bin TL ödüllü yarışmada ödüller sahiplerini buldu. 

Bodrum İasos Beach Clup'ta 2. etap satışları başlıyor!

60 milyon dolar yatırım bedelin ile hayata geçirilen Bodrum İasos Beach Clup'ta 2. etap satışları başlıyor. Projede dairelerin 2018'in Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Ahmet Oğulbalı tarafından kuruldu.

Kuşadası Tren Beach Clup yıkıldı!

Kuşadası sahillerindeki yasa dışı işgal ve uygulamalara son vermek amacıyla alınan karar doğrultusunda Güvercinada Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede bu sabah saatlerinde yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Rekan Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekan Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi; M.A.Ahmed Meshref Rezk ve Noud Allaıley ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Laila Beach Clup Alaçatı ve Bodrum'da açılacak!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Laila Beach Clup'ın Alaçatı ve Bodrum'da açılacağını kaleme aldı. İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı...

clup alla turca Haberi

clup alla turca

World Tourism Forum Uluslararası değerlendirme komitesi tarafından 36 kategoride Dünya Turizm Ödülleri'nin dağıtıldığı gecede Muğla'nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesi Yılmazer Sokak'ta faaliyet gösteren Club Alla Turca da ödül aldı. Dalyan'ın tek 4 yıldızlı oteli olma özelliğini taşıyan Club Alla Turca, en iyi aile oteli kategorisinde ödül aldı.World Tourism Forum'da Dünya Turizm sektörünün liderleri arasında kazanılan bu prestijli ödülün mutluluğunu yaşayan Club Alla Turca işletmecisi, aynı zamanda Güneyege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yılmazer, En iyi aile oteli ödülünün kendileri gibi bir aile işletmesine verilmiş olmasının gurur verici olduğunu ifade etti. Yılmazer; "1995 yılında anne ve babamızın isminin baş harflerinden oluşan aile şirketi, İSMA Turizm ve Ticaret A.Ş.'yi kurmaya karar verdik. Aldığımız akademik eğitimlerin yanı sıra...