19 / 04 / 2024

CNR Expo inşaat zirvesi ne zaman

CNR Expo inşaat zirvesi ne zaman

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Uğuz tarafından kuruldu.

Cnr Global İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Global İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özcan tarafından kuruldu.

Hatay EXPO alanı inşaatı Mart sonunda tamamlanacak!  

Hatay'da, "Medeniyetler Bahçesi" temasıyla gerçekleşecek alanda devam eden inşaat çalışmalarının Mart ayı sonunda tamamlanması bekleniyor. 

CNR Capital İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNR Capital İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Caner Bozkuş tarafından kuruldu.

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Serkan Çınar tarafından kuruldu. 

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı 4-7 Ekim'de!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Fuar 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Türk inşaat şirketleri Katar'da 20 milyar dolarlık iş alacak!

Türk inşaat şirketleri gözünü Expo Turkey By Qatar Fuarı'na çevirdi. Medyacity Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, 2022’ye kadar Türk şirketlerinin Katar’da alacağı taahhüt işinin 15-20 milyar dolara ulaşacağını söyledi.

Salihlili inşaatçılardan İstanbul ziyareti!

Salihlili inşaatçılar İstanbul'da CNR'da düzenlenen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı ile TÜYAP tarafından organize edilen Kapı ve Pencere Fuarları'na katıldı.

Expo Turkey by Qatar'a inşaat firmaları da katılacak!

Türkiye ile Katar arasında köprü oluşturacak Expo Turkey by Qatar'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fuara, inşaat, gayrimenkul, turizm, enerji, çevre yönetimi, gıda, ulaşım ve mobilya gibi farklı sektörlerden 300 firma katılacak.

CNR Expo inşaat zirvesi ne zaman Haberi

CNR Expo inşaat zirvesi ne zaman


Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı bir araya gelecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin destekleri ile düzenlenen, sektörün bugünü ve yarınının ele alınacağı CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmenin yolları konuşulacak. 

Bu seneki zirvede, yeşil yapılaşmanın duayeni, "Yeşilin Babası" Jerry Yudelson, KEYNOTE KONUŞMACI olarak yerini alacak. 

Yeşil binalar üzerine 14 kitap yazan, 100'den fazla konferansta açılış konuşmacısı olan ve 25 yıllık tecrübesi ile LEED sisteminde yaklaşık 4000 inşaat sektörü profesyonelini eğiten, Yudelson'un yanı sıra alanlarının en iyisi 30'dan fazla konuşmacı bilgi ve birikimlerini katılımcıları ile paylaşacak.İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da...