25 / 04 / 2024

CNR Expo mühürlendi

CNR Expo mühürlendi

CNR Expo Fuar Alanı'nın Bakırköy Belediyesi'nce mühürlenmesi üzerine açıklama yapan CNR Fuarcılık CEO’su Şenel, CNR'ın 2003 Çevre Temizlik Vergisi ödenmediği gerekçesiyle mühürlendiğini ancak yanlış anlamanın düzeltildiğini bildirdi.

Emlak 2014 arifesinde CNR Expo mühürlendi!

11 Eylül'de Emlak 2014 Fuarı'na hazırlanan CNR Expo Fuar Merkezi, Bakırköy Belediyesi tarafından mühürlendi. Türkiye'nin en büyük Emlak Fuarı'na 2 gün kala yaşanan bu gelişme, sektörde bomba etkisi yarattı!

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Fethiye'de 67 kaçak inşaat mühürlendi!

Tatilcilerin gözdesi olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Güngören'de boşaltılan 4 katlı bina mühürlendi!

İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de yer alan 4 katlı bina Cumartesi günü meydana gelen deprem sonrası mühürlendi.

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 

CHP İstanbul binası mühürlendi!

CHP'nin Sarıyer Seyrantepe'de bulunan 7 katlı il binası kaçak tadilat yapıldığı gerekçesiyle denetimler sonrası mühürlendi.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

CNR Expo mühürlendi Haberi

CNR Expo mühürlendi

CNR Fuarcılık CEO’su Cem Şenel’in CNR Expo Fuar Alanı'nın Emlak 2014 Fuarı'nın başlamasına iki gün kala Bakırköy Belediyesi tarafından mühürlenmesi ve daha sonra mühürün sökülmesiyle ilgili açıklaması şöyle;


“CNR Fuar Merkezi bugün Bakırköy Belediyesi ekipleri tarafından 2003 yılı Çevre Temizlik Vergisi ödenmediği ve makbuzların ibraz edilmediği gerekçesiyle mühürlenmiştir. 


Olay bir yanlış anlamadan ibarettir. İlgili ödemelere ait makbuzlar kayıtlardan çıkartılarak belediye ekiplerine ibraz edilmiştir ve işlem durdurularak, mühür...