19 / 04 / 2024

çocuklar için banyo serileri

çocuklar için banyo serileri

Vitra’ nın çocuklu aileler için tasarladığı, boyu uzatıp lavaboya erişmeyi kolaylaştıran Vitra Nest Trendy serisi çocuk basamağı, küçükler için temizliği daha keyifli hale getiri yor...

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

18 yaşından önce sigortalı olanlar için tarih tarih açıklandı: Erken emekli olabilir misiniz?

Birçok aile çocukları için küçük yaşta sigorta girişini yaptırmak ve erken emekli olmalarını sağlamak istiyor. Peki 18 yaşından önce sigortalı olanlar erken emekli olabilir mi? İşte önemli tarihler...

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Anneler İçin Devletten Müjdeli Haberler: Analık Sigortası ve 6 Destek Ödemesi Yolda!

Türkiye'de çalışan anneler için devlet tarafından sağlanan destekler artıyor. Analık sigortası ve çeşitli destek ödemeleri ile annelerin hem çocuklarına bakabilmesi hem de kariyerlerine devam edebilmesi amaçlanıyor.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Alarko Holding depremzede çocuklar için harekete geçti

Alarko depremzede çocukların eğitimi için fon kurdu. Alarko Holding, 10 ili etkileyen depremlerde anne ve ya babasını kaybeden depremzede çocukların eğitimlerinde kullanılmak üzere bir fon kurulması kararı aldığını duyurdu.

Bu desteği almanız için ev hanımı olmanız yeterli! Devlet tam 1.100 TL  veriyor!

Evin idaresini ve çocukların bakımını sağlayan ev hanımları için devletin önemli bir destek yardımı olduğunu pek çok kişi bilmiyor. Şartları sağlayan her ev kadınına verilen destek ödemesini almak için başvurmak yeterli! Peki çalışmayan kadınlara verilen destekten kimler yararlanabilir? Şartları nel

Çocuklar ailelerini ŞOK'a götürüyor! Karne hediyesi için kaçırılmaz ürünlerde fiyatlar kırıldı: Bilgisayardan tablete, oyuncaktan kulaklıklara süper indirim başladı!

ŞOK, aktüel kataloglarında öğrenciler için bilgisayar hediye olarak sunuluyor. Ayrıca, ŞOK'ta indirimli ürünler de mevcut. Bu indirimli ürünleri kaçırmamak için dikkatli olun.

Borsa İstanbul'da genç yatırımcı sayısı arttı, aileler çocuklar için de hesap açtı

Enflasyonist ortam ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle nakit para kendisine gidecek adres ararken, çocukları için geleceğe dönük yatırım yapmak isteyen aileler, borsada daha fazla hesap açıp hisse almaya başladı.

Milyonlarca kişinin hesabına paraları yattı! Hemen herkes hesaplarını kontrol etsin! Para almak için ne yapmak gerek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek'ten yararlanan çocuklar için ailelerin hesaplarına 328 milyon TL yatırıldığını bildirdi. Peki, Sosyal ve Ekonomik Destek Paketi’nden yararlanmak için neler yapmak gerekir? İşte detaylar…

ABD Sağlık Bakanlığı, göçmen çocuklar için Pentagon'dan arazi talep etti! 

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ülkeye Meksika sınırından kaçak olarak gelen göçmen çocukları yerleştirmek için, Savunma Bakanlığından (Pentagon), Teksas'ta iki askeri üste yer tahsis talebinde bulundu. 

Mamak Belediyesi'nden çocuklar için yeni konuk evi!

Ankara Mamak Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sokağa attığı çocuklar için Mamak Belediye Başkanı konuk evi inşa etti. Çocuklara başkanlık konutu verildi.

Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı!

ABD'li şov yıldızı Kourtney Kardashian'ın sevgilisi Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı.

çocuklar için banyo serileri Haberi

çocuklar için banyo serileri

Vitra’nın çocuklu aileler için tasarladığı, boyu uzatıp lavaboya erişmeyi kolaylaştıran Nest Trendy serisi çocuk basamağı, küçükler için temizliği daha keyifli hale getiriyor. Özel tasarlanan basamağın iç kısmı, saklama alanı olarak da değerlendirilebiliyor. Islak zeminde kaymayı engelleyen basamaklar, güvenli kullanım imkânı...