29 / 03 / 2024

Çok yönlü asansör

Çok yönlü asansör

Dünyaca ünlü bir asansör firması, hem dikey hem de yatay hareket edebilen asansör geliştirdi. Özellikle metropol kentlerdeki metro asansörlerinde kullanılması planlanan bu teknolojinin, 2017'ye kadar test aşamasına gelmesi bekleniyor.

Son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler!

Yatırımcıların merak ettiği temettü yatırımı ile ilgili son dakika bilgileri paylaşıldı. Borsa İstanbul'da son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan şirketler tek tek açıklandı. İşte son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler! 

TÜİK, fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı! Zirve yüzde 22,4 ile çocuk giyimde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri peş peşe açıkladı. Bu noktada fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,4 ile çocuk giyimi oldu.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Yüksek taşıma kapasitesi ile Ford Tourneo serisi yükünüzü hafifletiyor! Fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi

Ford Tourneo modellerinin en büyük özelliği, çok amaçlı ve çok yönlü kullanıma uygun olmalarıdır. Tourneo modelleri, hem personel hem de eşya taşımacılığı için idealdirler ve özellikle turizm, havaalanı transferleri, taksi hizmetleri gibi sektörlerde tercih edilirler. Peki Ford Tourneoların 10 Mayıs

Ramazan öncesi gıdada zam yağmuru! Fiyatı en çok yükselen ürünler tek tek açıklandı! Lahana, limon, soğan...

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 28 Şubat ile 17 Mart arasındaki market fiyatlarını değerlendirdi. Ramazan öncesi gıdada zam yağmuru! Fiyatı en çok yükselen ürünler tek tek açıklandı! Lahana, limon, soğan...

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

İslam Memiş resmen açıkladı: 2023 yılında sizi en çok zengin edecek yatırım aracı bu! Hemen bakın

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023 yılında yatırımcıları en çok zengin edecek yatırım aracını açıkladı. Hemen bakın!

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, 2023 yılının en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Üstüne basa basa uyardı. Hemen bakın!

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Yılın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Ne dolar ne altın bakınca inanamayacaksınız!

Yatırım yapmak isteyenler en çok getirisi olan yatırım araçlarına yöneldi. İşte yılın en çok öne çıkan yatırım aracı!

Mini Clubman Ağustos ayı fiyatları kaç lira? Çok yönlü Mini! İşte 25 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Olağanüstü donanımlı ve çok yönlü olan Mini Clubman, konforlu, dinamik olarak tasarlanmış beş koltuk, aydınlatılmış iç yüzeyler ve premium malzemelerle donatıldı. Peki Mini Clubman Ağustos ayı fiyatları kaç lira? Çok yönlü Mini! İşte 25 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mini Clubman fiyatları kaç lira? Olağanüstü donanımlı ve çok yönlü! İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

En çok tercih edilen otomobillerden biri olan Mini Cooper Clubman Temmuz ayı fiyatları merakla araştırılıyor. Peki olağanüstü donanımlı ve çok yönlü olan Mini Clubman fiyatları kaç lira? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Çok yönlü asansör Haberi

Çok yönlü asansör

Büyük şehirler özellikle de metropol kentler her geçen gün büyüyor. Bu şehirler her yıl yüz binlerce göç aldığı için, her geçen gün daha kalabalık ve daha karmaşık bir hal alıyor. Örneğin Tokyo'nun 42 milyon, Pekin'in 21 milyon, New York'un 23 milyon ve İstanbul'un da 15 milyon nüfusu bulunuyor ve bu metropollerdeki nüfus sayısı her geçen yıl artıyor.


Nüfus kalabalıklaştıkça ulaşım sıkıntısı da artıyor haliyle. Örneğin İstanbul dünyanın en yoğun trafiğinin yaşandığı şehir olarak kayıtlara geçiyor. Haliyle insanlar da alternatif çözümler arıyor lakin bunun için toplu taşıma imkanlarının oldukça geniş olması gerekiyor. Fakat metro ve metrobüs gibi her gün milyonlarca insan tarafından kullanılan araçların da belli limiti bulunuyor.


İşte dünyanın önde gelen asansör üreticileri arasında yer alan Thyssenkrupp, bu sorundan yola çıkarak...