26 / 04 / 2024

Çok yönlü asansörler

Çok yönlü asansörler

Dünyaca ünlü bir asansör firması, hem dikey hem de yatay hareket edebilen asansör geliştirdi. Özellikle metropol kentlerdeki metro asansörlerinde kullanılması planlanan bu teknolojinin, 2017'ye kadar test aşamasına gelmesi bekleniyor.

Devlet Bahçeli’den emekli maaşına ilişkin çok tartışılacak açıklama! Emekli maaşına zam gelecek mi?

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli aylığına yönelik, “Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Kısa zaman içinde sonuç verir diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç il Ankara, İzmir ve İstanbul oldu! 

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç şehir Türkiye'den oldu. Peki Türkiye'de konut fiyatları ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

TMO'nun buğday stoku yeterli mi? Çiftçiler dikkat! Buğday çok yüksek fiyattan mı alınacak?

Buğday ihracatının büyük hata olduğunu söyleyen sanayiciler, iki sene önce şekerde yaşandığı gibi Türkiye’nin gelecek döneme çok yüksek fiyattan buğday ithal etmek zorunda kalabileceğini gündeme getirdi. 

Geniş aileler için üretilen Ford Tourneo Courier’ın yeni fiyatı belli oldu!

Bol miktarda alan ve sunduğu çok yönlülükle kullanıcısını bir şekilde tamamlayan Ford Tourneo Courier’ın haziran ayı fiyatı belli oldu. Ford, tüm modelleriyle beraber Tourneo Courier’ın da yeni fiyatını duyurdu.

Son dakika! ABD petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti!

Aktarılan detaylara göre, ABD Enerji Enformasyon İdaresi, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerin yer aldığı OPEC+ grubu üyesi ülkelerin üretim kesintilerini gerekçe göstererek Brent tipi petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

Uzman isimden çok kritik açıklama geldi! 'Dolar mı daha çok yükselecek Euro mu?'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten çok dikkat çeken bir döviz yazısı geldi. "Dolar mı daha çok yükselecek Euro mu?" başlıklı yazısında Memiş, Euro borcu olan ve Eurosu olanlara çağrı yaptı. Dolar ile ilgili ilginç bilgileri paylaşan Memiş, yatırımcıya Euro tavsiyesi verdi.

Dyson Cyclone V10 Absolute Dikey Süpürge kaç TL, en uygun nerede? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yenilikçi teknolojisiyle temizlikte çığır açan Dyson Cyclone V10 Absolute Dikey Süpürge, farklı zeminlere uygun başlıkları ile çok yönlü kullanım sağlar. Peki, Dyson Cyclone V10 Absolute kaç dakika çalışır? Dyson Cyclone V10 Absolute kaç dakikada şarj olur? İşte detaylar...

Yüksek taşıma kapasitesi ile Ford Tourneo serisi yükünüzü hafifletiyor! Fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi

Ford Tourneo modellerinin en büyük özelliği, çok amaçlı ve çok yönlü kullanıma uygun olmalarıdır. Tourneo modelleri, hem personel hem de eşya taşımacılığı için idealdirler ve özellikle turizm, havaalanı transferleri, taksi hizmetleri gibi sektörlerde tercih edilirler. Peki Ford Tourneoların 10 Mayıs

Sınıfının en heyecan verici aracı olan BMW 2 serisi Mayıs zammı merak ediliyor!

BMW 2 Serisi, birçok sürücü tarafından tercih edilir çünkü güçlü motor seçenekleri, sportif sürüş deneyimi, şık tasarımı ve yenilikçi teknolojileri ile çok yönlü bir otomobil sunar. 07 Mayıs 2023 fiyat listesi

'İleri gitmenin tek yolu' sloganıyla Seat Tarraco Mayıs zammı ne kadar oldu?

Seat Tarraco, Seat markasının SUV segmentindeki varlığını güçlendirmek için üretilmiştir. Seat, Tarraco'yu "geniş ve çok yönlü bir SUV" olarak konumlandırmıştır. ileri teknolojik özellikler ve gelişmiş güvenlik sistemleri gibi birçok özellik sunar.

Kia Bongo'ya Mayıs ayında 52.000 TL zam! Ticari araçlara güvenin ismi Bongo uygun fiyatıyla bayilerde

Kia Bongo, ağır kullanıma ve zorlu koşullara dayanmasına yardımcı olan yüksek kaliteli bileşenler ve mühendislikle üretilmiştir. Kamyonetler, panelvanlar ve minibüsler dahil olmak üzere çeşitli konfigürasyonlara uyarlanabilen çok yönlü bir araçtır. Peki Kia Bongo 02 Mayıs 2023 fiyat listesi

Mayıs ayında Ford bayisinde Courier serisinde kampanya! Pratik ve çok yönlü bir araç arayanlar elinizi çabuk tutun

Geniş iç mekanı, yüksek seviyede konforlu sürüşü, kullanışlı teknolojik özellikleri ve yakıt ekonomisi gibi avantajları ile öne çıkmaktadır. Mayıs ayındaFord bayisinden parakende satışta ek %2 peşin alım indirimi hakkını kaçırmayın

Çok yönlü asansörler Haberi

Çok yönlü asansörler

Büyük şehirler özellikle de metropol kentler her geçen gün büyüyor. Bu şehirler her yıl yüz binlerce göç aldığı için, her geçen gün daha kalabalık ve daha karmaşık bir hal alıyor. Örneğin Tokyo'nun 42 milyon, Pekin'in 21 milyon, New York'un 23 milyon ve İstanbul'un da 15 milyon nüfusu bulunuyor ve bu metropollerdeki nüfus sayısı her geçen yıl artıyor.


Nüfus kalabalıklaştıkça ulaşım sıkıntısı da artıyor haliyle. Örneğin İstanbul dünyanın en yoğun trafiğinin yaşandığı şehir olarak kayıtlara geçiyor. Haliyle insanlar da alternatif çözümler arıyor lakin bunun için toplu taşıma imkanlarının oldukça geniş olması gerekiyor. Fakat metro ve metrobüs gibi her gün milyonlarca insan tarafından kullanılan araçların da belli limiti bulunuyor.


İşte dünyanın önde gelen asansör üreticileri arasında yer alan Thyssenkrupp, bu sorundan yola çıkarak...