19 / 04 / 2024

Colorist Şile fiyatları

Colorist Şile fiyatları

İstanbul’un sayfiye ilçesi Şile’de yatırım değeri yüksek, huzurlu ve farklı konseptiyle dikkat çeken Colorist Şile'de kişiye özel ödeme planı uygulanıyor.

Colorist Şile'de 270 bin liraya 2+1!

Evlerin teslim tarihinin Haziran 2018 olarak belirlenen Colorist Şile’de inşaat çalışmaları devam ediyor. CFR Yapı’nın ilk projesi olan Colorist Şile’de konutların yüzde 40’ı sahiplerini buldu..

Colorist Şile'de yaşam 2018'de başlıyor!

CFR Yapı tarafından hayata geçirilen Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin TL, 2+1 daireler 270 bin TL, 3+1 daireler ise 350 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Colorist Şile’de yüzde 30 peşinatla! 175 bin TL'ye!

Evlerin teslim tarihinin Haziran 2018 olarak belirlenen Colorist Şile’de inşaat çalışmaları devam ediyor. İki etap halinde inşa edilecek olan projenin ilk etabına 20 milyon lira, ikinci etabına ise 38 milyon lira yatırım yapılacak.

Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin liraya!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Projede teslimlerin en geç 24 ay sonra yapılması planlanıyor..

Colorist Şile'de 350 bin liraya 3+1!

İlk etap için 20 milyon lira, ikinci etap için ise 38 milyon liraya mal olması beklenen Colorist Şile'de teslimlerin Mayıs 2018'de yapılması planlanıyor. Fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor..

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Altında  ibreler yeşile döndü! Altın yatırımcıları hemen baksın! 18 Eylül 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altında ibreler yeşile dönerken güncel altın fiyatları merak konusu. Altın fiyatları hemen baksın. Bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Ayçiçeğinin maliyeti 15,5 TL, borsalarda 14,5 ile 15 TL! Çiftçiler aman dikkat! Son dakika fiyatlar açıklandı! 

Çiftçiler, ayçiçeğinin maliyetin 15,5 TL olmasına karşın, borsalarda 14,5 ile 15,00 TL arasında işlem gördüğünü belirterek duruma tepki gösterdi. İşte borsa borsa ayçiçek fiyatları 13 Eylül 2023...

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Milli Emlak, o ildeki 2 arazi ile 1 arsayı 8 taksitle satıyor! 15 bin 800 TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Vezirköprü Milli Emlak Şefliği, Samsun ili, Vezirköprü ilçesi, Narlısaray ve Çanaklı mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! 1 Temmuz altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Cumhuriyet altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne artışla başladı. Altın fiyatlarında ibreler yeşile dönerken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 1 Temmuz 2023 altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, .çeyrek altın, yarım ve Cumhuriyet altını kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları

17 Haziran Cumartesi günü altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki gram altın bugün ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları.

Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışta! Fiyatlar 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor!

Arsago güvencesi ile Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışa çıktı. Arsa fiyatları 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor.

Altın fiyatlarında  ibreler yeşile döndü! Elinde gram altın, çeyrek altını olan acil baksın! 6 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 6 Mart günü milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında  ibreler yeşile döndü! Elinde gram altın, çeyrek altını olan hemen baksın! 6 Mart 2023 altın fiyatları.

İstanbul’dan herkes o ile kaçıyor! Fiyatlar üçe katlandı!

Kahramanmaraş’ta yaşanan felaketin ardından 'deprem riski' bulunmayan o ile İstanbul’dan büyük göç başladı. Verilen bilgiye göre, şehirde fiyatlar üçe katlanırken, ne kiralık ev ne de dükkan bulunabiliyor.

Colorist Şile fiyatları Haberi

Colorist Şile fiyatları
İstanbul’un sayfiye ilçesi Şile’de yatırım değeri yüksek, huzurlu ve farklı konseptiyle dikkat çeken Colorist Şile'de kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Bugüne kadar yaptığı kampanyalarla adını sıkça duyduğumuz CFR Yapı, şimdi de ödeme planına kolaylık getiriyor. Ödeme planını siz belirleyin diyen CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, “Ayrıca daire fiyatlarında yüzde 10 indirim uygulayarak ödeme planına kolaylık getiriyoruz” dedi .


sektörüne getirdiği yeni bir konseptle adını sıkça duyduğumuz Colorist Şile, çocuklu ailelerin gözdesi olmayı sürdürüyor. CFR Yapı tarafından Şile'de inşa edilen Colorist Şile'den ev almak artık çok kolay. Projenin başladığı günden bu yana yaptığı kampanyalarla tüm dikkatleri üzerine çeken CFR Yapı, şimdi de ödeme planın getirdiği yenilikle yatırımcısının karşısına çıkıyor. Kişiye özel ödeme planı sunan CFR Yapı, ayrıca daire fiyatlarında...