20 / 04 / 2024

Colorist Şile proje fiyatları

Colorist Şile proje fiyatları

Colorist Şile daire fiyatları 175 bin TL'den başlıyor. CFR Yapı'nın projesi Colorist Şile'de daireler Mayıs 2018 yılında teslim edilecek...

Mona Life Şile lansmana özel indirimli fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Mona Life Şile projesinde lansmana özel topraktan satışlar başladı. Projede lansmana özel indirimli fiyatlar sunuluyor. Peki Mona life projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ'den bu ile tam 409 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bir ilde daha yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o yeni proje ile ilgili detaylar...

TOKİ'den bu ile tam 221 konutluk yeni proje müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'den bu ile tam 221 konutluk yeni proje müjdesi geldi. Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın... İşte proje ile ilgili detaylar...

TOKİ'den o ile tam 287 konutluk yeni proje geliyor! Hemen bakın!

TOKİ'den o ile tam 287 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ'nin o yeni projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den o ile resmen 285 konutluk yeni proje geliyor! Yeni tarih az önce açıklandı!    

TOKİ'den o ile resmen 285 konutluk yeni proje geliyor... Yeni tarih az önce açıklandı... İşte TOKİ'nin merakla beklenen yeni projesi ile ilgili detaylar...

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri, Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek. Peki Şeker Şile Evleri projesi nerede? Şeker Şile Evleri'nde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Şeker Şile Evleri'ne ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar..

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

GNA, 2021 yılına daha güçlü bir şekilde HEP Proje markası ile merhaba diyor!

GNA Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. yepyeni bir yapılanma ve vizyon ile hayata geçirdiğimiz markası Hep Proje Danışmanlık ve Pazarlama A.Ş.'yi duyurdu.

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

Proje Finansmanı Akademisi başlıyor!

Proje Finansmanı Uzmanı Fatih Kuran ile Proje Finansmanı Akademisi Kasım ayında online olarak başlıyor.

Proje Finansmanı Akademisi Kasım’da başlıyor!

Proje Finansmanı Uzmanı Fatih Kuran ile Proje Finansmanı Akademisi Kasım ayında online şekildebaşlıyor.

Memsa Yapı'dan özsermaye ile 5 yeni proje!

Şu anda 5 yeni proje gerçekleştirdiklerini söyleyen Memsa Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Sadi Fırış, “Firmamızın en büyük avantajlarından biri krediye bulaşmadan özsermaye ile çalışmamız” diye konuştu.

Yeşiltepe Belediyesi kentsel dönüşümde marka olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kent Dönüşüm Projesi 1.Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesindeki 68 dönümü kapsayan Kentsel Dönüşüm alanını inceledi.

Colorist Şile proje fiyatları Haberi

Colorist Şile proje fiyatları


17 bin metrekare alanda hayata geçirilen Colorist Şile projesi CFR Yapı tarafından inşa ediliyor. İstanbul Şile'de yükselen Colorist Şile projesi 90 konuttan oluşuyor.


Çocuklu ailelere özel konseptli oluşturulan Colorist Şile projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon farklı tiplerde daireler yer alıyor.



Colorist Şile daire fiyatları!


Colorist Şile daire fiyatları 1+1'lerde 175 bin TL'den, 2+1'lerde 270 bin TL'den, 3+1'lerde 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Colorist Şile projesi Mayıs 2018'de teslim edilecek.


Colorist Şile projesinde yüzde 30 peşinatla 40 ay vadeli ödemeler yapılıyor. Tamamı peşin alımlarda yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor.




Tel: 0850 532 00 60

Web: http://www.coloristsile.com/

Gülcihan...