18 / 04 / 2024

Concord İstanbul ne zaman teslim

Concord İstanbul ne zaman teslim

Concord İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen projede 1. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya!

Toplamda 1.175 adet daireden meydana gelen Concord İstanbul Rezidans İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. İşte Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya detayları...

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri!

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri kapsamında proje Kadıköy, Fikirtepe Dumlupınar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri sunuluyor.

Kadıköy Concord İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kadıköy Concord İstanbul teslimleri kapsamında 2016 yılı Aralık ayından itibaren yapılması planlanıyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı adres!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bulunuyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri 2016 yılı Aralık ayından itibaren gerçeklşemesi planlanıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 11 bin 504 metrekarelik arsa alanında yükselen proje 1.175 adet daireden meydana geliyor. Projede peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme seçenekleri!

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme seçenekleri arasında yüzde 0,39 faizle 60 ay vade imkanı yer alıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek olan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Concord İstanbul Rezidans ulaşım!

Concord İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında Dumlupınar Mahallesi, Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 1.175 adet daireden oluşuyor.

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans iletişim!

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İlk etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut!

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler mevcut. Teslimlerin 1. etapta Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Fikirtepe Concord İstanbul Rezidans fiyatları!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje 1.175 adet daireden meydana geliyor. Fikirtepe Concord İstanbul Rezidans fiyatları 384 bin 500 TL' den başlangıç gösteriyor.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri ödemeleri!

7 blok şeklinde dizayn edilen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Kadıköy Concord İstanbul Evleri ödemeleri kapsamında projede yüzde 10 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Projede 1.175 adet daire yer alıyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Kadıköy Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Concord İstanbul Residence projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 11 bin 504 metrekarelik arsa alanında yükselen proje 1.175 adet daireden meydana geliyor. Projede peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

1.175 adet konuttan meydana gelen Kadıköy Concord İstanbul Evleri 'nde peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Kadıköy fiyatları ne kadar?

Peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanan Concord İstanbul Kadıköy Evleri Teknik Yapı imzası ile Kadıköy'de inşa ediliyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy fiyatları ne kadar?

Kadıköy Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Kadıköy'de 1.175 adet daire yer alıyor. Teslimlerin ilk etapta 2016 yılı sonunda gerçekleşeceği projede peşinatın bir kısmı 1 yıl ertelenebiliyor.

Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Kadıköy'de dairelerin alanları minimum 47 metrekare olarak tasarlandı. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi ne zaman?

1.175 adet konuttan meydana gelen Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Dairelerin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği Concord İstanbul Evleri İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Proje 1.175 adet daireden oluşuyor. Peki Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul ne zaman teslim Haberi

Concord İstanbul ne zaman teslim

Concord İstanbul Kadıköy'de nakitte yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 11 bin 504 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Concord İstanbul Rezidans satış ofisi ile 444 10 08 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde yükseliyor. 


Toplamda 1.175 adet daireden oluşan Fikirtepe Concord İstanbul'da buhar odası, kapalı otopark, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Teknik Yapı Concord İstanbul'da ilk etap teslimlerinin Aralık 2016, ikinci etap teslimlerinin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Concord İstanbul Fikirtepe'de 0 faizle 36 ay, yüzde 0,39 faizle 60 ay ya da yüzde 0,25 faizle 48...