18 / 04 / 2024

connect

connect

Ticari araç kullanan kobilerin en çok tercih ettiği modellerden biri olan Ford, Transit Connect için eylül ayına özel fiyatlarını yayımlandı. Peki, Ford Transit Connect ne kadar oldu? İşte, 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ticari araç alacaklar bu habere baksın! Ford Transit Connect fiyatları ne kadar oldu? 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ticari araç kullanan kobilerin en çok rağbet gösterdiği modellerden biri olan Ford Transit Connect için eylül ayına özel fiyatlarını açıklandı. Peki, Ford Transit Connect kaç lira? İşte, 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ford Tourneo Connect'te bu aya özel fiyatlar! Ford Tourneo Connect fiyatları ne kadar? 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ticari araç kullanıcıların en çok rağbet gösterdiği modellerden biri olan Ford Tourneo Connect için Ağustos ayına özel fiyatlarını açıklandı. Peki, Ford Tourneo Connect kaç lira? İşte, 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL ve Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam yaptı!

Ford, ticari araç sınıfında yer alan Tourneo Connect ve Transit Kamyonet modellerine peş peşe zam yaptı. Bu kapsamda, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL, Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam geldi.

Ford’dan iki modele peş peşe zam! Tourneo Connect’e 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet’e 27 bin 300 zam geldi!

Ticari araç sınıfının en çok tercih edilen modellerini bünyesinde barındıran Ford’tan eylül ayında iki modeline zam geldi. Ford, Tourneo Connect modeline 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet modeline ise 27 bin 300 zam yaptı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesi satışa çıktı!

Siemens’ten son teknolojik özelliklerle donatılan bir bulaşık makinesi geldi. Siemes, Homa Connect teknolojisiyle uzaktan da kontrol edilebilen SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesini görücüye çıkardı.

Ford’un Tourneo Connect modeline 128 bin 300 TL ve Custom modeline ise 50 bin 400 TL zam geldi!  

Ford’un Tourneo Connect ve Custom modellerine zam haberi geldi. Ağustos ayı kapsamında birçok modeline zam yapan Ford, Tourneo Connect modeline 128 bin 300 TL ve Custom modeline ise 50 bin 400 TL zam yaptığını duyurdu.

Ford Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine gelen zam resmen dudakları uçuklattı!

Ford’tan yapılan açıklamaya göre Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine dev zam geldi. Türkiye’de piyasasında hatırı sayılır bir yeri olan Ford, bu modellere gelen zammın temmuz ayı kapsamında yapıldığını açıkladı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

Bosch WAV28KH0TR B Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi kaç TL! Teknik özellikleri neler?

10 yıl motor garantili Bosch çamaşır makinesi, i-DOS otomatik dozajlama sistemi, 4D Yıkama fonksiyonu ve Home Connect teknolojisi ile çamaşır yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Ford Tourneo Custom ve Connect active Nisan'da zamlandı mı? İşte 2023 fiyat listesi

Tourneo Custom, hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır. Aileler için geniş iç mekanı ve işletmeler için yük taşıma kapasitesi ile ideal bir seçenektir. Ayrıca hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır.

Karaca Çaysever Robotea Pro Connect 4 in 1 Konuşan Otomatik Cam Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Karaca Çaysever Robotea Pro Connect Konuşan Çay makinesi geliştirilmiş teknolojisi ile çay ve kahve demlemeyi pratik hale getiriyor. Cihaz aynı zamanda bu işlemler sırasında konuşarak bilgilendirme yapıyor.

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Ticari amaçlar için tasarlanmış olsa da, aracın donanım seviyeleri ve özellikleri,  özel kullanıma da uygun hale getirilmiştir.  14 Mart 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

Oyun tutkunları dikkat! 699 TL değerindeki oyun kısa süreliğine ücretsiz! Sakın kaçırmayın!

Oyun tutkunları dikkat! Ubisoft'un strateji oyunu Anno 1800, Ubisoft Connect ve Epic Games Store'da kısa süreliğine ücretsiz olarak keyfini çıkartın. İşte detaylar…

Siemens 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi Hepsi Burada'da indirimde! Sakın kaçırmayın! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens IQ500 SN25HW80MT 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi, sahip olduğu programlar, home connect teknolojisi ve Easy Start özelliği ile merak konusu oluyor. Peki bulaşık makinesinin diğer özellikleri neler?

connect Haberi

connect

Tamamen yenilenmiş iç kısmı ve şimdiye kadarki en ileri teknolojisiyle Ford Transit Connect güncellendi.

Sağlamlık, dayanıklılık ve işlevsellik dahice tasarlanmış kesintisiz yük alanı ve esnek ön yolcu koltuğu gibi özellikleriyle kendini gösteren Ford Transit Connect, kısa ve uzun aks açıklığına sahip modellerde yük hacmi 3.6 metreküpe ulaşırken yük kapasitesi ise 520-890 kilogram arasında değişiyor.

Türkiye pazarında satılan gövde tipi ise Van şeklinde. Teknolojisi sayesinde yakıt tasarrufu da yapan Ford Transit Connect’in emisyon değerleri azaldı ve böylelikle son derece önemli olan kullanım maliyetleri azaldı.

Peki, Ford Transit Connect’in teknik özellikleri neler, fiyatları ne kadar? İşte, Ford Transit Connect’in 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

FORD TRANSİT CONNECT’İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Silindir Hacmi 1499 cc

Maksimum Hız 164 km/s

Beygir Gücü 100 HP

0-100 Km Hızlanma 13.3 sn

Maksimum Tork 240 Nm

Vites Tipi...