29 / 03 / 2024

Cordella Tuzla Konutları satış fiyatları

Cordella Tuzla Konutları satış fiyatları

Cordella Tuzla Konutları'nda yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 196 bin TL'den başlıyor ve 475 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Ankara Altındağ kura çekilişi 6 Mayıs'ta!

TOKİ projelerinde başvuru süreçlerinin tamamlanmasının ardından kura heyecanı başladı. İstanbul Ayazma, Kayaşehir, Tuzla konutları için başvuruda bulunan vatandaşlar, merakla TOKİ’den gelecek açıklamayı bekliyor. Peki, TOKİ 50 bin sosyal konut projesi için kura çekimi ne zaman gerçekleştirilecek?

Realist Tuzla Konutları fiyat listesi!

Realist Tuzla Konutları fiyat listesi 325 bin TL'den başlıyor. Realist Tuzla projesinde daireler 2018 yılında yapılacak...

Satya Evliya Çelebi Tuzla Konutları fiyatları!

Satya Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Satya Evliya Çelebi projesi toplam üç blok olarak yükseliyor. Projede toplam 138 daire yer alıyor...

Cordella Kartal Konutları ödeme şekli!

Cordella Kartal Evleri projesi Kayıhan Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Referans Tuzla Konutları'nda 229 bin TL'ye 2+1!

Gelecek Yapı imzasıyla İstanbul ilinin Tuzla ilçesinde hayata geçirilen Referans Tuzla'da 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 229 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Referans Tuzla Konutları Eylül'de teslim! 229 bin TL'ye 2+1!

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Referans Tuzla projesi Eylül'de teslim edilecek. Projede toplam 126 tane daire yer alıyor.

Referans Tuzla Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 139 bin TL!

Referans Tuzla Evleri'nde dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık!

5 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödemeleri!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen Cordella Tuzla projesinde daire alanları 77 metrekareden başlagngıç gösteriyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödemeleri kapsamında banka kredisiyle taksitlendirme sağlanıyor.

Cordella Tuzla adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Cordella Tuzla adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla teslimleri!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen proje 5 bloktan oluşuyor. Proje Kayıhan Yapı imzası ile inşa ediliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla teslimleri bu yıl Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Cordella Tuzla Konutları!

Cordella Tuzla Konutları 5 blok halinde yükseliyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Cordella Tuzla Konutları satış fiyatları Haberi

Cordella Tuzla Konutları satış fiyatları

Cordella Tuzla projesi 25 bin metrekarelik satılabilir alana sahip şekilde Tuzla'da Anadolu Yakası'nda yükseliyor. 


Toplam arsa alanı 10 bin 420 metrekare olan Cordella Tuzla Konutları, Kayıhan Yapı tarafından inşa ediliyor. 


2013 Haziran'da yapımına başlanan projede 3 blok yer alıyor. İnşaat alanı 33 bin metrekare olan projede peyzaj alanı ise 5 bin 500 metrekare olarak belirlendi. 


216 konuttan meydana gelen Cordella Tuzla Konutları satış fiyatları metrekare birim olarak 2400 TL'den, aidatlar ise 200 TL'den başlıyor. 


Cordella Tuzla Konutları satılık daire seçeneklerinde alanlar şu şekilde;

1 oda 1 salon evlerin alanları Net 41-57 metrekare ve brüt 77-110 metrekare alana sahip 

2 oda 1 salon evlerin alanları Net 64-126 metrekare ve brüt 96-203  metrekare alana sahip 

3 oda 1 salon evlerin alanları Net 87- 172 metrekare ve brüt 136-231...