25 / 04 / 2024

Satya Evliya Çelebi Tuzla Konutları fiyatları!

Satya Evliya Çelebi Tuzla Konutları fiyatları!

Firma: Satya Yapı

Proje: Satya Evliya Çelebi Tuzla

Satya Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Satya Evliya Çelebi projesi toplam üç blok olarak yükseliyor. Projede toplam 138 daire yer alıyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe kat konut seçenekleri sunulan Satya Evliya Çelebi projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükseliyor. 


3 blok olarak planlanan Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri'nde satışlar başladı. Tuzla Evliya Çelebi Evleri'nde 138 adet daire bulunuyor.



Satya Evliya Çelebi Tuzla Konutları fiyatları!

Satya Evliya Çelebi Tuzla Konutları fiyatları 1+1 dairelerin fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tuzla Evliya Çelebi Evleri'nde hobi odası, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, fitness center ve barbekü alanı gibi olanaklar da olacak. 

Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Devlet Hastanesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, İş Bankası Operasyon Genel Müdürlüğüne ve tamamlanacak olan metro durağına yürüme uzaklığında olup, ayrıca E5 Viaport Marina, Tuzla Sahil ve Tuzla Şehir Merkezi ve İDO'ya da 5 dakikalık mesafede yer alıyor. 



Satya Evliya Çelebi Tuzla iletişim:


Tel: 444 96 42

Web: www.satyatuzla.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön