25 / 04 / 2024

Tuzla Satya Evliya Çelebi iletişim!

Tuzla Satya Evliya Çelebi iletişim!

Firma: Satya Yapı

Proje: Satya Evliya Çelebi Tuzla

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Satya Evliya Çelebi Tuzla projesinde daireler 247 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Tuzla Satya Evliya Çelebi iletişim bilgileri...



İstanbul Tuzla'da konumlandırılan  Satya Evliya Çelebi Tuzla projesi 3 blokta 138 adet daireden meydana geliyor.  Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe katları şeklinde dizayn ediliyor. 


Satya Evliya Çelebi projesinde daire fiyatları 247 bin TL'den başlıyor. Projede daire sahiplerine  hobi odası, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, fitness center ve barbekü alanı gibi olanaklar sağlanıyor. 


Satya Evliya Çelebi Tuzla projesi Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Devlet Hastanesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, İş Bankası Operasyon Genel Müdürlüğüne ve tamamlanacak olan metro durağına yürüme uzaklığında olup, ayrıca E5 Viaport Marina, Tuzla Sahil ve Tuzla Şehir Merkezi ve İDO'ya da 5 dakikalık mesafede yer alıyor.  


Satya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Tuzla Satya Evliya Çelebi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 96 42 olarak belirtiliyor. 


Satya Evliya Çelebi Tuzla iletişim:

Tel: 444 96 42

Web: www.satyatuzla.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön