20 / 04 / 2024

Satya Evliya Çelebi Tuzla ev fiyatları!

Satya Evliya Çelebi Tuzla ev fiyatları!

Firma: Satya Yapı

Proje: Satya Evliya Çelebi Tuzla

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Satya Evliya Çelebi Tuzla projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Satya Evliya Çelebi Tuzla ev fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



4 bin 200 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen  Satya Evliya Çelebi Tuzla  projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Satışların başladığı Satya Evliya Çelebi Tuzla projesinde 138 adet daire bulunuyor. 


Satya Evliya Çelebi Tuzla ev fiyatları!


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe katları olarak dizayn edildiği Satya Evliya Çelebi Tuzla ev fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Satya Evliya Çelebi Tuzla Evleri'nde daire sahiplerine hobi odası, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, fitness center ve barbekü alanı gibi çeşitli ortak kullanım alanları sağlanıyor. 


3 blok şeklinde yükselen Evliya Çelebi Tuzla projesi Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Devlet Hastanesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, İş Bankası Operasyon Genel Müdürlüğüne ve tamamlanacak olan metro durağına yürüme uzaklığında olup, ayrıca E5 Viaport Marina, Tuzla Sahil ve Tuzla Şehir Merkezi ve İDO'ya da 5 dakikalık mesafede yer alıyor.


Satya Evliya Çelebi Tuzla iletişim:

Web: www.satyatuzla.com

Tel: 444 96 42

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön