25 / 04 / 2024

Satya Evliya Çelebi Tuzla'da 247 bin TL'ye 1+1!

Satya Evliya Çelebi Tuzla'da 247 bin TL'ye 1+1!

Firma: Satya Yapı

Proje: Satya Evliya Çelebi Tuzla

Satya Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Satya Evliya Çelebi Tuzla projesinde satışlar başladı.



Satya Yapı'nın  İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edeceği yeni projesi  Satya Evliya Çelebi Tuzla  projesinde satışlar başladı. 


4200 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 blok olarak yükselen Satya Evliya Çelebi Tuzla projesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. 


Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Tuzla Satya Evliya Çelebi projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Satya Evliya Çelebi Tuzla da 247 bin TL ye 1+1!


Tuzla Satya Evliya Çelebi projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe katları bulunuyor. 


Satya Evliya Çelebi Tuzla projesi lokasyon olarak;  Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Devlet Hastanesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, İş Bankası Operasyon Genel Müdürlüğüne ve tamamlanacak olan metro durağına yürüme uzaklığında olup, ayrıca E5 Viaport Marina, Tuzla Sahil ve Tuzla Şehir Merkezi ve İDO'ya da 5 dakikalık mesafede yer alıyor.


Projede; hobi odası, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, fitness center ve barbekü alanı gibi çeşitli ortak kullanım alanları mevcut. 


Satya Evliya Çelebi Tuzla da 247 bin TL ye 1+1!


Satya Evliya Çelebi Tuzla iletişim:

Web: www.satyatuzla.com

Tel: 444 96 42


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön