29 / 03 / 2024

Çorlu Hükümet Konağının inşaatında son durum

Çorlu Hükümet Konağının inşaatında son durum

2016 yılının Temmuz ayında yapımının tamamlanması öngörülen Çorlu’nun yeni hükümet konağında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Kaba inşaatı bitirilen yeni hükümet konağında mantolama çalışmalarına geçildi.

Çorlu Hükümet Konağı 2017'de açılacak!

Çorlu'da Alipaşa Mahallesi Taşkent Caddesi üzerinde yapımına başlanan yeni hükümet konağının inşaatı sürüyor. Mart ayında Detay İnşaat tarafından yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağı'nın 2017'de açılması planlanıyor.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı 16 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Yozgat ili, Sorgun Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 16 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi 14 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa İli Akhisar Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Konya Meram'da hükümet konağının temeli atıldı!

Konya'nın Meram ilçesine inşa edilecek olan Meram Hükümet Konağı'nın temel atma töreni gerçekleşti.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı bugün ihaleye çıkıyor!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Edremit Hükümet Konağı ihalesi 4 Şubat'ta!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 147:30'da yapılacak.

Canik Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun Canik hükümet konağı ihalesi yarın!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Çorlu Hükümet Konağının inşaatında son durum Haberi

Çorlu Hükümet Konağının inşaatında son durum

Tekirdağ Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (Tekirdağ YİKOB) kontrolünde 2015 yılının Şubat ayında yer teslimi yapılan ve 2015 yılının Mart ayında yüklenici firma Detay İnşaat tarafından yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağı inşaatının yapımı tamamlandı. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu'nun yeni hükümet konağının 2016 yılının Temmuz aynıda tamamlanmasını ön görüldüğünü kaydetmişti. 


6 MİLYON 487 BİN TL'YE YAPILIYOR 

Mevcut Çorlu Hükümet Konağı'nın eski ve yetersiz olması nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından 2014 yılı yatırımı programına alınan, Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 25 Kasım 2014 tarihinde Detay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi isimli timi aya ihale edilen ve 20 Şubat 2015 tarihinde sözleşme imzalanarak 25 Şubat 2015 tarihinde müteahhit firmaya iş yeri teslimi yapılarak yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağı 4 bin 209...