25 / 04 / 2024

Corner Life bağcılar

Corner Life bağcılar

Ödemelere göre banka kredisi kullanılabilen projede daire büyüklükleri 47 metrekareden başlangıç gösteriyor. Güneşli Corner Life satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası (0212) 445 45 23 olarak belirlendi.

Corner Life Güneşli adres!

Ödemelere göre banka kresi kullanılabilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Corner Life Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yükseliyor.

Güneşli Corner Life ödemeleri!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzasıyla yükselen proje toplam 211 adet daireden oluşuyor. Güneşli Corner Life ödemeleri kapsamında fiyatlar 237 bin 500 TL'den başlıyor.

Bağcılar Göztepe Life Evleri'nde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Toplam 48 adet daireden meydana gelen Bağcılar Göztepe Life Evleri'nde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Bağcılar Corner Life fiyatları!

Toplam 211 adet daire ve 21 adet ticari ünitenin yer aldığı proje 2 blok halinde yükseliyor. Bağcılar Corner Life fiyatları 237 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Bağcılar Corner Life Evleri satılık!

Toplam 211 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda inşa ediliyor. Bağcılar Corner Life Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bağcılar Corner Life fiyat!

Toplam 211 adet daireden meydana gelen proje 2 blok halinde yükseliyor. Bağcılar Corner Life fiyat listesi kapsamında daireler 237 bin 500 TL' den başlıyor.

Batışehir Bağcılar fiyat listesi!

Batışehir Bağcılar fiyat listesi stüdyo daireler için 188 bin liradan başlıyor. Batışehir Bağcılar fiyat listesi ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

Bağcılar'da katlı otopark yaptırılacak: 2 milyon 892 bin liraya!

Bağcılar Hürriyet Mahallesi 'nde katlı otopark yaptırılacak, ihale 30 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek

Batışehir Bağcılar daire fiyatları!

Teslimlerin Ağustos ayında yapılacağı Batışehir Bağcılar fiyat listesi 'ne göre dairelerin fiyatı 1+0'lar için 188 bin liradan başlıyor...

Batışehir Bağcılar satış fiyatları !

İstanbul Bağcılar 'da yükselen Batışehir Bağcılar satış fiyatları 188 bin liradan başlangıç gösteriyor

Batışehir Bağcılar fiyat!

Yaklaşık olarak 700 milyon lira yatırım bedeli ile inşa edilen Batışehir Bağcılar fiyat bilgileri kapsamında daireler 188 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Batışehir Bağcılar örnek daire!

Teslimlerin tamamının 2015 yılının Ocak ayında gerçekleşeceği Batışehir Bağcılar örnek daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Batı Şehir Bağcılar Evleri'nde 2+1'ler 411 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 188 bin TL'den başlangıç gösterdiği Batışehir projesi İstanbul Bağcılar'da hayata geçiriliyor...

Batışehir Bağcılar fiyat tablosu!

Dairelerin satışının sürdüğü Batışehir Bağcılar fiyat tablosu 'na göre fiyatlar stüdyolar için 188 bin lira ile 330 bin lira arasında değişiyor...

Batışehir Bağcılar fiyat listesi!

En yakın teslimlerin Ağustos ayında yapılacağı Batışehir Bağcılar fiyat listesi 'ne göre dairelerin fiyatı 1+0'lar için 188 bin liradan başlıyor, dubleks daireler için 990 bin liraya kadar yükseliş gösteriyor...

Corner Life bağcılar Haberi

Corner Life bağcılar

2 blok halinde yükselen proje Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Proje toplam 211 adet daire ve 21 adet ticari üniteden meydana geliyor.


Sosyal alanları kapsamında projede spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası bulunuyor.


Corner Life projesinde daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire alanları 47 metrekareden başlayıp, maksimum 167 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Güneşli Corner Life projesinde daire fiyatları 237 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ödeme planı kapsamında peşin olarak veya banka kredisiyle ödeme imkanı sunuluyor.


Mahmutbey Mah. Halkalı Cd. no:132 Bağcılar/İstanbul


Güneşli Corner Life satış ofisi iletişim! 

Telefon: (0212)...